Gjennom sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg av de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

LES OGSÅ: Her er EMs mest ettertraktede spillere
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Les også: Dette er Premier League-spillerne som «aldri» scorer

Premier League:

Frankrikes og Rennes' midtbanestjerne Yann M'Vila (21) innrømmer at han svært gjerne vil til Arsenal. Den ettertraktede spilleren håper på at en overgang kan bli fullført så snart som mulig etter EM-sluttspillet. M'Vila sier i et intervju med franske medier, gjengitt av BBC, at han «drømmer om å spille under Arsene Wenger».

Luka Modric ser ut til å bli solgt til spansk fotball i løpet av sommeren. Men ikke til Barcelona, som det tidligere har blitt spekulert i. Real Madrid nevnes nå som favoritter til å kjøpe 26-åringen fra Tottenham, melder The Daily Mail.

Luka Modric tilbys en ukelønn på nesten 1,2 millioner kroner i Manchester United. (Foto: DIMITAR DILKOFF/Afp)

Barcelona på sin side ser også til Tottenham i jakten på nye spillere. Den spanske storklubben vil hente Modrics lagkamerat både i Tottenham og Kroatia, den 26 år gamle forsvarsspilleren Vedran Corluka.

West Ham ser ut til å stikke av med Real Madrids reservelagsspiller Joselu. Den 22 år gamle angriperen er også ønsket av Arsenal.

Bosman-spilleren Andy Johnson rapporteres å være i avsluttende forhandlinger med QPR om en kontrakt og vil trolig bli gjenforent med sin tidligere sjef Mark Hughes.

Paul Lambert vil følge opp interessen for den franske venstrebacken Massadio Haidara, som spiller for AS Nancy. Haidara ble også koblet til Aston Villa da Alex McLeish var sjef på Villa Park.

Liverpool er interessert i å hente Schalkes anvendelige forsvarsspiller Benedikt Howedes. Brendan Rodgers planlegger et bud på 24-åringen så snart det internasjonale overgangsvinduet åpner 1. juli.

Samtidig vil Liverpool-manager Brendan Rodgers kapre den anerkjente talentspeideren Barry Hunter fra Manchester City til sitt nye regime på Anfield.

Brendan Rodgers holder opp beviset på at han er den nye Liverpool-manageren. (Foto: Barrington Coombs/Pa Photos)

Agenten til Ajax sin forsvarsklippe Jan Vertonghen insisterer på at 25-åringen fremdeles er aktuell for Tottenham - til tross for at Harry Redknapp måtte forlate White Hart Lane forrige uke.

Swansea vil signerte den svenske angriperen Markus Rosenberg, som er Bosman-spiller etter å ha spilt de fire siste sesongene i Werder Bremen.

Chelsea vil overraskende komme med et bud på 170 millioner kroner for Nederlands og Schalkes Klaas-Jan Huntelaar. Roberto Di Matteo er fast bestemt på å styrke angrepet etter at Didier Drogba forlot klubben som Bosman-spiller.

LES OGSÅ: Her er den nye Ronaldo, Ronaldinho, Kaka og Michael Laudrup

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Tidligere Chelsea-spiss Didier Drogba bekrefter at han vil offentliggjøre sin nye klubb i løpet av kort tid. Trolig er det snakk om en overgang til kinesiske Shanghai Shenhua eller Al Wasl i Emiratene. Den offisielle avisen Oriental Morning Post som skriver at Drogba, som ga seg i Chelsea etter å ha vært med på å vinne mesterligaen i mai, kommer til å spille i den kinesiske superligaen kommende sesong. Avisen skriver også at Drogba trolig kommer til å offentliggjøre overgangen senere mandag. Dersom Drogba godtar tilbudet fra Shanghai-klubben, kommer han til å toppe ukelønna til Nicolas Anelka, som har vært Shanghai Shenhuas best betalte spiller til nå med en ukelønn på 200.000 euro (ca. 1,5 millioner kroner), skriver NTB.

Gonzalo Higuain kan bli solgt fra Real Madrid i sommer. Både Paris Saint-Germain, Juventus og Chelsea har varslet at de vil komme med et bud på målmaskinen.

SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Russlands stjerneskudd Alan Dzagoev bekrefter at han er blitt fortalt at klubber i både La Liga, Serie A og Premier League er interessert i å hente ham.

Nicklas Bendtner får ikke fortsette i Arsenal til tross for solid innsats for Danmark i EM. Nå tyder det meste på at dansken ender opp i Bundesliga-klubben Borussia Dortmund.

Det er ikke bare Luka Modric José Mourinho vil hente til Real Madrid i sommer. Ifølge flere ulike spanske medier vil det dukke opp et bud på 300 millioner på Manchester Citys kontorer for David Silva i løpet av de to neste ukene.

Sergio Agüero og David Silva kunne juble for tre poeng mot Arsenal. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Arsenals spisstjerne Robin van Persie har fått en prislapp på 300 millioner kroner han også - og det er en sum både Juventus og Barcelona er villig til å betale for å sikre seg van Persies tjenester den kommende sesongen.

Men det er Real Madrid det hersker mest rykter rundt mandag. For den italienske avisen Corriere dello Sport har publisert en artikkel der de hevder at det er duket for en byttehandel mellom AC Milans Zlatan Ibrahimovic og Real Madrids Kaká. Zlatan skal være misfornøyd med situasjonen i AC Milan ettersom klubben ikke vant ligaen eller Mesterligaen. Skal en tro Corriere dello Sport skal Milan og Real Madrid i forhandlinger om bytteavtalen neste uke.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene