30 ÅRS DAG: Olsen var med på å arrangere feiringen av partyfikser, Sverre Goldenheim, der Fuck for Forest underholdt med erotisk skuespill.
30 ÅRS DAG: Olsen var med på å arrangere feiringen av partyfikser, Sverre Goldenheim, der Fuck for Forest underholdt med erotisk skuespill.

Vegard «Shortcut» Olsen:
–Det var sykere enn sexstuntet på Quart-festivalen

Koordinerte fest til Norges partykonge - «Fuck for Forest» leid inn som underholdning.

Lite ble spart på da NRK-programleder Vegard Thomas «Shortcut» Olsen var med på å sette sammen 30-årsdagen til Norges største partykonge, Sverre Goldenheim.

Les også:Vegard «Shortcut» Olsen raser mot politiet

Fuck for Forest

Lørdag ble det kjent at Goldenheim mottok pepperbøssen med en storslagen feiring som var delvis arrangert av «Migrapolis»-programleder, Vegard «Shortcut» Olsen. Bursdagen fant sted på det populære ute-og spisestedet BAR Vulkan.

sverre25
sverre25

Koordinerer bursdagsselskapet til Norges mest beskjedne 30-åring, mi amigo Sverre Goldenheim... Bare 400 på gjestelista, stille og rolig på toppen av BAR Vulkan i Oslo sentrum, skrev Vegard Olsen på sin offentlige facebook-status lørdag.

DJer og artister underholdt gjennom hele feiringen, men høydepunktet fant sted da medlemmer av miljøorganisasjonen, Fuck for Forest, avsluttet kvelden med en sjokkerende opptreden.

– Det var et erotisk skuespill, en slags «performance» der de var nakne og fortalte historien om de tre små griser mens de gestikulerte. De hadde ikke samleie, men jeg syntes dette var sykere enn da de hadde sex på Quart-festivalen i 2004. Det er ikke lett å arrangere fest for Norges største partyfikser, men dette var sinnsykt bra, forteller «Shortcut» Olsen til «God Kveld Norge».

Fuck for Forest er en kontroversiell norsk miljøorganisasjon som finansierer sin støtte til regnskogen via tilbud om pornografisk materiale.

De skapte opprør da to av organisasjons medlemmer hadde sex på scenen under The Cumshots-konserten på Quartfestivalen i 2004. Ifjor sommer ble tre personer fra gruppen for å ha simulert sex midt i en gudstjeneste i domkirken i Oslo.

Les også:Fuck for Forest kuppet P4-intervju på direkten

– Det toppet seg ganske greit da Fuck for Forest satte i gang

Selv om æresgjesten Sverre stod bak ideen, ble han ikke mindre sjokkert da showet pågikk.

–Det er virkelig det sykeste jeg har sett. Disse menneskene var fra en helt annen planet og manglet virkelig alle sperrene. Gjestene var uten tvil i sjokk og helt målløse, sier Goldenheim til God Kveld Norge søndag.

Likevel forteller partykongen at han er stolt over underholdningsideen.

– Det var absolutt planlagt. Vi har prøvd å få tak i Fuck for Forest i mange måneder. Jeg er strålende fornøyd med den kreative ideen. Den kan ingen ta fra meg, sier en leende Sverre.

Goldenheim har lenge levd som partyfikser og var med i TV3-serien «Norges Rike» i 2010.

gulldusj (Foto: twitter)
gulldusj (Foto: twitter)

Utelivsbaronen er kjent for sitt vågale partyliv. Flere ganger har han blottet seg på røde løpere og tidligere i år ble Sverre kastet ut av Twitter etter å ha publisert sexbilder på siden hans.

– Kvelden igår var svært imponerende. Jeg gir Vegard terningkast 6 som partyfikser. Han var veldig proff, skryter Sverre til God kveld Norge.

Les også:Derfor har Goldenheim en transe på armen