«Jakten på kjærligheten»-bøndene Odd Arild Svaland, Anders Braut Ueland og Anna-Liisa Evensen gjestet i går «Sommertid» og fortalte om kjærlighetsjakten så langt. Folk har hatt 14 dager på å sende brev til bøndene, og noen har forsøkt å kontakte bøndene på utradisjonelle vis.

Les også: «Jakten»-Tor Magne avviser Facebook-friere

NB! Fristen for å sende brev til de seks bøndene var 17. juni

Fikk uventet besøk

Anna-Liisa (26) fortalte om en episode som skjedde sist mandag hjemme på gården hennes.

– Jeg sto på jordet og ordnet med noen gjerder, og så kom det en kar kjørende inn på gårdstunet og lurte på om jeg hadde vært på TV, sier hun.

Anna-Liisa snakket litt med vedkommende, men anbefalte ham å sende brev i stedet.

– «Takk, det var hyggelig at du kom, men send gjerne et brev». Jeg jagde ham ikke på dør da han kom, men det var veldig uventet. Jeg ble litt satt ut av situasjonen, men det var koselig.

Se intervjuet med bøndene øverst i saken!

Savner kjæreste

Anna-Liisa har også forsøkt å bli kontaktet på Facebook.

– Det har vært mange venneforespørsler og meldinger i innboksen. Det er veldig hyggelig, men jeg håper de tør å sende brev også, sier hun.

Hun setter pris på interessen fra norske menn. Anna-Liisa har aldri hatt kjæreste, og føler seg veldig klar for å innlede et forhold med drømmemannen som kanskje vil sende brev til henne.

– Jeg føler at jeg mangler en person ved min side. Det er litt tomt, egentlig, så det skal bli godt i hvert fall å prøve å nå ut til den potensielle, fremtidige drømmemannen, sier Anna-Liisa.

Last opp ditt «Jakten»-hjerte, og se andres bilder her!

Småbekymrede sønner

Odd Arild (56) har et 29 år langt ekteskap bak seg, og er nå klar for å starte på nytt med en ny kjæreste. Han er ikke bekymret for at han har glemt sjekketriksene.

– Nei da, men kanskje man burde ha vært litt rusten etter så mange år. Vi bønder er noen nøkterne og rolige mennesker, så det tar vi med fatning.

Han har fem barn fra sitt tidligere ekteskap, og sønnene virker litt bekymret overfor pappas kjærlighetsjakt på TV.

– Det er selvfølgelig litt flaut at pappa eksponerer seg så kraftig. For litt siden fikk jeg høre «ikke finn deg en dame eller samboer på alderen vår, da», sier han og ler.

– Men jeg har en kamerat med en kone som er 20 år yngre, og det har gått greit!

NB! Fristen for å sende brev til de seks bøndene var 17. juni