Onsdag kom Roberto Di Matteo tilbake fra ferie, og på kontorene på Stamford Bridge lå en toårskontrakt og ventet på italieneren.

Di Matteo blir belønnet for å ha ledet klubben til mesterligatriumf i sin tid som vikar.

Les også: Chelsea ansetter Di Matteo permanent
Les også: Åpner for fast Chelsea-jobb for Roberto Di Matteo

Toårskontrakt
Nå er han offisielt Chelseas manager. Onsdag signerte han en toårskontrakt med klubben.

– Robertos kvaliteter ble synlig for alle med måten han sveiset sammen stallen forrige sesong, og bidro til at klubben skrev historie. Eieren og styret er veldig godt fornøyd med at han vil fortsette å gjøre en god jobb, sier direktør Ron Gourlay i en pressemelding fra klubben.

– Vi hadde tro på at han var en ung trener som kunne bidra med mye da vi ba ham ta over ansvaret i mars, og måten han jobbet med oss, spillerne og støtteapparatet, og suksessen som fulgte, gjorde ham til et klart valg da vi skulle velge mannen som skulle ta oss videre de neste sesongene, fortsatte han.

Gleder seg til å komme i gang
Chelsea har hentet inn Eden Hazard og Marko Marin i sommer, og har planer om å blande seg inn i gullkampen i Premier League neste sesong.

– Jeg er selvfølgelig henrykt over å få jobben som manager som førstelagstrener. Vi oppnådde en utrolig suksess forrige sesong, og skrev historie for denne fantastiske klubben. Målet vårt er å bygge videre på det. Jeg er allerede i gang med planleggingen, og ser frem til spillerne kommer tilbake til sesongoppkjøringen, sier han.

Di Matteo kom til Chelsea som spiller i 1996 og spilte 175 kamper for klubben før han måtte legge opp i en alder av 31.

Han var manager i MK Dons og West Bromwich Albion før han vendte tilbake til Chelsea som trener foran forrige sesong.