I hele sommer kan du delta i den store fiskekonkurransen i regi av TV 2 og «Sommertid». Hovedpremien er en drømmereise for to til en av Alaskas beste lakseelver, til en verdi av cirka 60 000 kroner.

I videovinduet øverst i saken kan du se vinnerne fra 2010 sin private video fra Alaska

Stor, rar eller sjelden

Vi jakter på den største, rareste eller sjeldneste fisken, eller den fisken med den beste historien bak. Her er det ikke nødvendigvis vekt og mål som er avgjørende. Vi tar imot all fisk, fisket av hvem som helst. En kveite på 300 kilo er like velkommen som en abbor på 300 gram.

Vi vil ha deg og fisken din på taket vårt, og vår superkokk Ole Jonny Eikefjord vil lage en lekker rett av fangsten din hver fredag.

Hvem har mulighet til å komme på «Sommertid» med fisken sin?

  • De som har fått en svær fisk!
  • De som har fått en sjelden eller rar fisk
  • De som har en god fiskehistorie forbundet med fangsten sin enten fisken er liten eller stor

Vi vil gjerne vise frem fisken din på TV, så derfor er det viktig at du oppbevarer fisken hel, og tar kontakt med oss så fort du kan. Sommertid betaler reise/hotell for deg og vi vil også betale kilopris for fisken du har med deg.

Send en e-post til sommertid@tv2.no med bilde av fisken du har fått. Skriv også noen ord om når, hvor og hvordan fisken ble tatt, og hvordan vi kan komme i kontakt med deg.

Logo-XXL-Adventure-copy
Vi gleder oss til å høre din fiskehistorie på TV 2-taket i sommer!

Få med deg andre fiskehistorier i «Sommertid» hver fredag kl. 20.00.

Premien leveres i samarbeid med XXL Adventure AS.