Prinsesse Märtha Louise er for tiden aktuell den nye engleboken «Englenes hemmeligheter», der hun forteller om en forvirrende og ensom barndom. Samtidig som hun lanserer ny bok tar hun også med seg hele familien og flytter til London.

Vil lære barna engelsk kultur

Man har lenge visst at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skulle flytte til London. Nå er det bekreftet at det skjer allerede til høsten. Døtrene Maud Angelica (8), Leah Isadora (7) og Emma Tallulah (3) blir selvfølgelig med.

Prinsessen påpeker at det er viktig å flytte nå før barna blir eldre.

– Det er utrolig viktig for oss at barna våre lærer seg engelsk, sier prinsessen.

– Selv om England og London ikke er så langt unna, og kulturen ikke er så ulik den norske kulturen, synes vi det er viktig at barna får mulighet til å sette seg inn i og lære seg en annen kultur, forteller hun og legger til:

– Det blir en annerledes og spennende opplevelse for hele familien. Og ikke minst flytter vi fordi vi rett og slett er eventyrlystne.

Prinsesse Märtha skal ifølge slottet fortsette å dive engleskolen sammen med partneren Elisabeth, og vil pendle mellom England og Norge. Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge de har tenkt å være bosatt i London.

Anonym tilværelse

– Ifølge Slottet vil Märtha og Ari prøve å bo utenlands med barna mens de ennå er små. De ønsker nok å leve et litt mer anonymt liv enn de føler at de kan her hjemme, sier kongehusekspert og hoffreporter Kjell Arne Totland til «God Kveld Norge». – I London vil de virkelig kunne drukne i mengden, samtidig som de tre døtrene kan lære seg skikkelig engelsk, bedyrer han.

Les også: – Derfor flytter Märtha og Ari til London

Engleskole

I august 2007 startet Märtha Louise og Elisabeth Samnøy kurstilbudet og -senteret Astarte Education. Senteret tilbyr en treårig opplæring i alternative behandlingsteknikker som reading, healing og «berøring». I nettpresentasjonen av senteret og initiativtakerne hevder prinsessen blant annet at hun kan se engler. Samtidig som hun startet engleskolen sto hun frem som synsk, og hun fortalte også at hun har hatt overnaturlige evner siden barndommen.

Les også: Prinsesse Märtha Louise prøvde å være «normal»