Årets sommerferie står snart for døren. For veldig mange av oss betyr det å pakke bil for å dra til hytta, campingen eller ut på andre eventyr i inn- eller utland.

Men så er dette med plass da. Uansett hvor stor bil man kjøper så blir plassen ofte litt snau når strandmadrasser, fiskestenger, svømmeføtter, kjølebag og annet nødvendig utstyr skal pakkes i bilen.

Det har vi i Broom, i samarbeid med den norske takboksprodusenten Skiguard, tenkt å gjøre noe med.

Skiguard
Broom

Vi gir rett og slett bort en Skiguard takboks til noen som har fortjent det – og som deler sin historie om hvorfor – med oss.

Vil du delta i konkurransen – klikk her:

Det aller første bidraget kom fra Håvard Hollerud fra Bønes – les det her:

Bidrag nummer to kommer fra Morten Treffen i Sylling som har helt andre problemer. Les hans begrunnelse for å få ny takboks under.

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Slik gjør du bilen klar til ferietur:

Les begrunnelsen her:

Grunnen til at jeg burde vinne, er for at når bilen er fylt opp med barn og voksne, så er det faktisk ikke plass til all bagasjen som også skal være med, og det er jo litt dumt.

Det hjelper liksom lite med en stor bil, når man ikke har noe sted å putte alt som skal med, når man skal på ferieturer og så videre.

Det har seg nemlig slik at familien består av fem barn (mellom 2 og 11 år) og to voksne, og jeg kan forsikre at det er STOR stabel av vesker, bager, vogner, sekker, reisesenger og annet utstyr som skal med når vi drar på ferieturer.

Den gamle bilen til Kongehuset gjør nå nytte for seg som familiebil for en storfamilie i Lier. (Foto: Privat)

Selv om bilen har gode sitteplasser til alle, så er jo ikke bagasjerommet større enn i enn i en vanlig Volvo av samme type. Innvendig vil vi helst slippe å ha annen bagasje enn det vi trenger til ungene som litt leker etc. Dessuten så blir det ganske fullt med alle syv om bord så det begrenser seg selv. Flere barneseter tar jo også vanvittig mye plass.

Til de som synes det er noe kjent med denne bilen – så er det den samme som ble brukt av kongehuset på 90-tallet.

Grunn til at jeg kjøpte denne bilen i 2010, er for at jeg er en Volvo-frelst mann, men det er ikke lett å finne en vanlig Volvo med så mange seter, hvis man samtidig skal sitte godt.

Håper jeg vinner, slik at det blir enklere å reise på både ferier og andre turer :-)

Morten Treffen, Sylling.

Bli med i konkurransen du også!

Det er som vanlig enkelt og greit å melde seg på i konkurransen: Det eneste vi ber om er at du sender oss et bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat du/dere fortjener en splitter ny takboks fra Skiguard.

Kanskje har svigermor – med den ekle puddelen, avtalt med kona di uten at du visste det – at hun skal være med på årets ferietur.

Har rett og slett stasjonsvogna trukket sitt aller siste hjertesukk, slik at den lille Yarisen nå blir årets feriebil?

Eller kanskje har den lille søte, valpen dere kjøpte i fjor høst blitt til et digert utyske på 80 kilo som må ha hele bagasjerommet for seg selv ... Vi gleder oss til å høre din begrunnelse!

Les også: Slik pakker du takboksen:

Del med Facebook-vennene dine

Slik gjør du:

Send historien og bilde(r) til redaksjonen@broom.no.

Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto.

Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Skiguard
Broom

Underveis videreformidler vi noen av historiene som kommer inn – og til slutt bestemmer leserne hvilken deltaker de synes fortjener mest å vinne.

Les alt om konkurransen her: