Kommisjonsleder hadde åpen linje til NRK

Leder i Den rettsmedisinske kommisjon hadde åpen telefonlinje til NRK under møtet om den første rapporten om Breivik, sa lederen i retten.

Leder av den Rettsmedisinske kommisjon Tarjei Rygnestad under  pause av rettsaken mot tiltalte Anders Behring Breivik i sal 250 i Oslo tinghus. tirsdag ettermiddag i forbindelse med rettssaken der Breivik står tiltalt for terrorangrepet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
Leder av den Rettsmedisinske kommisjon Tarjei Rygnestad under pause av rettsaken mot tiltalte Anders Behring Breivik i sal 250 i Oslo tinghus. tirsdag ettermiddag i forbindelse med rettssaken der Breivik står tiltalt for terrorangrepet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Lederen for Den rettsmedisinske kommisjon, Tarjei Rygnestad, vitnet tirsdag om arbeidet med godkjenningen av de to sakkyndige rapportene. Rygnestad forteller at han ikke forsto hvorfor det kom fram i media at de var uenige på møtet om rapport nummer én. - Etter hvert ble det klart for meg at noen har overhørt det, enten har vært til stede eller på annen måte. Vi fant ut at vi måtte være avlyttet eller overhørt. Ba om samtalelogg Han sier at en av m