TV 2 søker single menn og kvinner mellom 20 og 40 år til et nytt TV-program på TV 2 Bliss. Konseptet, som har fått navnet «Date meg», er basert på det populære britiske «Come Date With Me», og kombinerer både matlaging og flørting - med glimt i øyet.

- Vi leter nå etter norske menn og kvinner som er lystne på en sommerflørt, glad i god mat og i å møte nye mennesker. Vi tror dette blir like underholdende og romantisk på norsk som i den britiske versjonen, sier progamredaktør i TV 2, Thor Bekkavik.

Påmelding er i gang på tv2.no, og i løpet av fire dater, fire middager og noen romantiske eventyr, kan deltagerne vinne en luksuspremie for to.

Serien starter på TV 2 Bliss i høst, produseres av Mediacircus, og skal sendes fire dager pr. uke. Opptakene skal gjøres nå i sommer.

Konseptet:
Konkurransen finner sted hjemme hos deltagerne, hvor ukens hovedperson inviterer fire deltagere hjem på middag første kvelden. Èn ryker ut. Resten av uken har de tre gjenværende deltagerne hver sin dag til å imponere ukens hovedperson. Men resten av konkurrentene er også til stede på middagene – med muligheten til å spolere det hele.

Hvor langt er rivalene villig til å gå for å ødelegge vertens vinnersjanser? Og hva disker verten opp med for å imponere?

Påmelding på tv2.no