OPERERT: Tor Fløysvik innrømmer at han ikke tok helsen på alvor.
OPERERT: Tor Fløysvik innrømmer at han ikke tok helsen på alvor.

Derfor havnet Tor Fløysvik på operasjonsbordet

– Operasjonen var mye verre og mer omfattende enn jeg hadde ventet.

I desember 2011 skrev «Skal vi danse»-dommer Tor-Fløysvik på sin Facebook-side at han var blitt operert og var blitt sengeliggende.

En operasjon han tidligere samme måned hadde fortalt at burde vært gjort for lenge siden.

– HERLIG! Herlig å takke nei til alt og alle. Prioritet for resten av året, hentes fra øverste hylle. Og da blir det kun familien, og de to operasjonene, som jeg naturligvis burde ha utført for lenge siden! GOD JUL, skrev han 8. desember 2011.

Les også: Tor Fløysvik operert

Verre enn forventet

I ettertid har han ikke ønsket å kommentere hva operasjonene gjaldt, men til VG forteller han nå om operasjonene og smertene han skjulte i 20 år.

– Det føltes som om buken min begynte å gå i oppløsning. Det startet med brokk. Jeg hadde gått med lyskebrokk på begge sider i 20 år, og burde gått til legen for lenge siden. Plutselig fikk jeg store smerter under en jakttur på fjellet og skjønte at jeg måtte gjøre noe fort. Jeg kom meg nesten ikke ned fra fjellet, sier han til VG.

Videre forteller han at operasjonen var mer omfattende enn ventet og at en kikkhullsoperasjon ikke var nok for å gjøre han bra igjen.

– Operasjonen var mye verre og mer omfattende enn jeg hadde ventet. Det siste jeg husker før jeg sovnet av narkosen, var to søte sykepleiere og legen som snakket om to måneders sykemelding. Jeg syntes to måneder hørtes fryktelig lenge ut. Selv om jeg har hatt revmatisme i alle år, så har jeg aldri før følt meg syk, sier han til avisen.

Tor forteller også at grunnen til at han ikke ønsker å kommentere operasjonen før nå, var fordi han ønsket ro og privatliv.

Les også: Tor Fløysvik blir nedrent av folk som vil ha slankeråd

Jobber konstant

Det er ikke rart en lang sykemelding ble merkelig for Tor som tidligere har kunnet fortelle til «God kveld Norge» om sine travle dager på jobb.

Ikke bare er han fast dommer i «Skal vi danse», han er også trener og lærer for over 150 par over hele verden, helt nede i niårsalderen.

Dette fører til flere utenlandsturer i uken og da er det ikke lett å holde kommunikasjonen med de hjemme, noe som kona Mette har reagert på.

– Hun klager noen ganger over at hun ikke vet hvilket land jeg er i. Så ofte ringer hun og sier «Har du reist allerede?» og jeg svarer «Ja, jeg er i Polen for lengst». Så hun må jo holde fortet innimellom, fortalte han.

Til tross for mye reising, er det viktig for Fløysvik å være til stede for barna sine.

– Barna synes ikke at de savner noe. Jeg er veldig til stede for barna mine. Jeg er blant annet veldig flink til å stå opp om morgenen. Jeg har ikke noe problemer med å stå opp klokken seks, så det har litt med effektivitet å gjøre, sa Fløysvik.

Les også: Tor Fløysvik: – Kona klager på at hun ikke vet hvilket land jeg er i