HYLLER PRINSESSEN: Doreen Virtue beundrer prinsessens mot til å fortelle om engle opplevelsene. (Foto: TV 2/SCANPIX)
HYLLER PRINSESSEN: Doreen Virtue beundrer prinsessens mot til å fortelle om engle opplevelsene. (Foto: TV 2/SCANPIX)

Engledronningen: – Jeg snakker med Märthas engler

Engledronning hyller engleprinsessen som sin heltinne.

Hun blir omtalt som selve «engledronningen». Men selv beundrer Doreen Virtue den norske prinsessen. Onsdag kveld står de to sammen på scenen foran tusen engleentusiaster i Oslo konserthus.

– Da jeg leste at den norske prinsessen gikk ut offentlig og fortalte at hun kommuniserte med engler ble jeg overrasket over motet hennes. Jeg vet hvor tøft det var for meg å snakke om dette offentlig. Og jeg kan knapt tenke meg hvor tøft det måtte være for henne, forteller en åpenhjertig Doreen til TV 2 Nyhetene.

– Ikke minst det å starte en egen skole er veldig modig, fortsetter hun.

Etter hvert har Virtue møtt prinsesse Märtha Louise flere ganger i ulike sammenhenger. De har også delt erfaringer med hverandre og tirsdag kveld ble hun invitert hjem til prinsessen og Ari Behns praktvilla i Lommedalen.

– Jeg var hjemme hos henne i går. Vi spiste et deilig og sunt måltid. Jeg møtte barna hennes, mannen hennes og hennes svigermor.

Svigermoren er Marianne Solberg Behn, som heller ikke selv er ukjent med det okkulte og alternative. Siden 1970-tallet har hun livnært seg på yoga og meditasjon, og i dag driver hun en meget profilert krystallhealingvirksomhet på naturskjønne Larkollen i Østfold.

LES OGSÅ: Prinsessen lekte tampen brenner med erkeengel

Snakker om Norge

Gårsdagens treff med Märtha og Behn-familien ble nært og varmt for Virtue. Hun forteller at hun opplever prinsessen som en nær venninne.

– Vi har mange av de samme erfaringene. Vi får de samme beskjedene fra englene. Vi hjelper hverandre og jeg ser fram til å bli enda bedre kjent med henne, forteller hun.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise prøvde å være «normal»

Ifølge det alternative miljøet er Virtue en av vår tids mest kjente spirituelle lærere. Hun har skrevet over 20 bøker om englene, blant annet den internasjonale bestselgeren «Messages from your angels».Hun har også laget mange kjente orakel- og englekort.

Siden 1996 har hun reist verden rundt og snakket om sine samtaler med englene. Og ifølge Virtue har englene det siste året begynt å prate mye om Norge.

– Englene snakker til meg om Norge mer enn noe annet land. De viser meg at Norge vil gi verden nye energikilder, forteller Virtue.

Finner fjær

Da prinsesse Martha Louise og hennes medforfatter lanserte sin siste bok, fortalte de hvordan englene har det med å etterlate seg fjær nærmest overalt.

– Har du opplevd noe lignende?

– Ja, absolutt. Englene vil at vi skal vite at vi er her. Så de vil på en måte etterlate seg et visittkort – fjær. Det betyr bare at de forsøker å snakke med deg, sier en engasjert Virtue.

I likhet med den norske prinsessen, har hun sin egen utdanning i å kommunisere med englene. Virtue har deltatt på utallige tv- og radioshow, blant annet hos den abdiserte talkshowdronning Oprah Winfrey og på CNN. Hun er dessuten også fast spaltist i magasinet Womans World.

– Jeg beundrer prinsesse Martha Louise. Hun er min helt. Hun snakker med mine engler og jeg snakker med hennes. Vi støtter hverandre. Begge er vi bekymret for planeten vår og vi føler at dette er tidspunktet vi må dele beskjedene fra englene.

LES OGSÅ: «Prinsesse Märtha har kontakt med satans engler og demoner»