Omar Elabdellaoui
Omar Elabdellaoui

Elabdellaoui usikker på City-fremtiden

Omar Elabdellaoui har fått et nytt tilbud fra Manchester City, men er usikker på om han skal takke ja til det.

20-åringen var blant de toneangivende spillerne da Norges U23-landslag slo Wales 4-0 tirsdag. Midtbanespilleren scoret det første målet på et flott frispark og var nest sist på et annet. Men hvor han spiller fotball til høsten, er oslogutten usikker på.

Han har fått tilbud om å forlenge den utløpende kontrakten med Manchester City med to nye år, men vet ikke om han kommer til å takke ja til tilbudet.

Les også: Wales-spiller ble slått bevisstløs – sendt til sykehus med nakkekrage

– Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre ennå. Jeg har fått et fint tilbud, men jeg må tenke på egen utvikling også. Om jeg blir i City blir det mest sannsynlig et utlån til høsten eller reservelagsfotball, og jeg trenger å spille A-lagsfotball nå.

Utelukker ikke Godset
Elabdellaoui er først nå tilbake i full trening etter to trøblete år med skader. I fjor imponerte han på utlån i Strømsgodset, men oppholdet i Drammen endte med et beinbrudd. Det har vært rapportert at serielederne er blant de som er interesserte i Elabdellaoui nok en gang, og hovedpersonen selv er ikke avvisende.

– Jeg utelukker ingenting. Det gikk bra da jeg var i Strømsgodset sist, sier han og legger til at han regner med å ta avgjørelsen om hvor han spiller til høsten senest i neste uke.

Les også: Hvilken dansk stjerne ligner TV 2s fotograf på, Wesley Sneijder?

Tre City-spillere på U23
Elabdellaoui var én av tre spillere tilknyttet den engelske seriemesteren som var i aksjon for Norge tirsdag. Keeper Eirik Holmen Johansen sto hele kampen, mens Abdisalam Ibrahim, som var utlånt til nederlandske Nijmegen denne sesongen, ble byttet ut i pausen. (©NTB)