I ellevte episode av Elsas värld er Elsa bekymret for bestekompisen Johan og hans nye kjæreste Santiago. Kan Santiago være en feeder, som forer opp sin partner på fet mat og tenner på det?

Se miniepisode elleve øverst i denne saken, og følg de fullstendige episodene av serien på TV 2 Sumo.

Vil erobre hovedstaden

Elsa er som mange andre jenter lidenskapelig opptatt av mote og trender. Og som mange andre jenter drømmer hun om en karriere i moteverden.

Elsa Gustavsson er fra Borås i Sverige, og har akkurat kommet tilbake fra noen måneders partyliv i New York. Nå er hun klar for å erobre Stockholms moteverden. Men det er lettere sagt enn gjort. For verken månedene i New York eller Elsas lidenskap for og kunnskap om mote og trender fungerer som en døråpner. Derfor starter Elsa sin egen blogg - Elsas Värld.

Hva synes du om Elsas värld? Si din mening i kommentarfeltet under!

Skrevet av svensk motejournalist

Komiserien Elsas värld er fritt basert på Sofi Fahrmans bok Elsas Mode. Fahrman er en svensk journalist og moteredaktør for Sofis Mode i Aftonbladet. Fahrman har gitt ut tre bøker om karakteren Elsa, henholdsvis Elsas mode, Elsas värld og Elsas hemelighet.

Elsas värld går på TV2 Sumo hele juni. Se serien her!

TV 2 Sumo er en betaltjeneste.

I løpet av 20 episoder på 15 minutter vil du de neste ukene kunne følge Elsas moteliv med sine opp- og nedturer. Hver morgen kan du også følge miniepisodene om Elsa her på tv2.no