Artistene til neste sesong av «Hver gang vi møtes» er nå klare.

Ole Paus, Anita Skorgan, Lene Marlin, Kurt Nilsen, Marion Ravn, Magnus Grønneberg og Morten Abel er alle bekreftet.

Stolt programsjef

Programdirektør i TV 2, Pil Gundelach Brandstrup, er meget begeistret for artistlisten.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått med oss disse sju fantastiske artistene til å bli med i «Hver gang vi møtes»! Dette er sju artister med solide og lange karrierer, og noen imponerende låtkataloger i bagasjen. Noen av artistene kjenner litt til hverandre før, mens andre igjen har aldri møtt hverandre før, sier Gundelach Brandstrup.

Hun forteller videre at artistene er allerede i gang med å forberede seg.

– De allerede godt i gang med å dykke ned i hverandres musikalske skattkister for å finne låtene de skal tolke. Med disse artistene og de låtene de bringer med seg, tror jeg vi kan glede oss til noen helt unike musikalske øyeblikk. Så de som koste seg med forrige runde av «Hver gang vi møtes» har definitivt mye å glede seg til i neste sesong.

Ole Paus

Ole Paus (65) er en bauta i norsk musikkhistorie. Siden debutplaten «Der ute, der inne» i 1970, har han underholdt, provosert og rørt det norske folk med både musikk, bøker og revyer. I Paus' sangkatalog – fordelt på over 35 plater – finner vi blant annet «I en sofa fra Ikea», «Kaisas sang», «Innerst i sjelen» og «Mitt lille land». Ole Paus er også kjent for sine samarbeid med Ketil Bjørnstad og Jonas Fjeld.

Lene Marlin

Med låten «Unforgivable Sinner» slo Lene Marlin (31) igjennom med et brak i 1998. Hennes første album «Playing My Game» ga henne fire Spellemannpriser i 1999. I 2009 ga hun ut sitt fjerde album, «Twist the Truth».

Morten Abel

Morten Abel (49) har opparbeidet en bred karriere med bandene Mods, The September When og Peltz, i tillegg til sin egen solokarriere. Blant låtene Abel har i ermet er «Tore Tang», «Bullet Me», «You Are the One La La La» og «I'll Come Back and Love You Forever».

Anita Skorgan

Anita Skorgan (53) har jobbet som artist siden midten av 70-tallet, og har siden den gang utgitt nesten 20 plater, representert Norge i Melodi Grand Prix, vunnet Spellemannpris for beste plate, og holdt årlige julekonserter i mer enn 20 år. Hun gjorde også stor suksess da hun samarbeidet med sin tidligere ektemann Jahn Teigen.

Kurt Nilsen

Kurt Nilsen (33) slo igjennom med seier i den aller første «Idol»-runden på TV 2 i 2003, og året etter kapret han seieren i den internasjonale «World Idol»-konkurransen. I 2006 forente han krefter med Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm og fikk blant annet en stor hit med Leonard Cohens «Hallelujah» (som vant Spellemannpris for årets hitlåt).

Magnus Grønneberg

Magnus Grønneberg (45) er låtskriver, gitarist og vokalist i CC Cowboys. Blant bandets mange slagere fra storhetstiden på 90-tallet finner vi «Tigergutt», «Blodsbrødre», «Harry», «Død manns blues», «Vill, vakker og våt» og deres tolkning av Ole Paus' «Nå kommer jeg og tar deg».

Marion Ravn

Marion Ravn (28) startet musikkarrieren med Marit Larsen i duoen M2M i 1999. «Don’t Say You Love Me» ble en internasjonal hitlåt, og debutplaten «Shades of Purple» toppet listene i Norge og flere asiatiske land. Etter M2M ble oppløst i 2002, lanserte hun sin solokarriere i 2005 med albumet «Here I Am». Året etter sang hun duett med Meat Loaf på «It's All Coming Back To Me Now».

Første sesong av «Hver gang vi møtes» bestod av Halvdan Sivertsen, Jan Eggum, Vinni, Elvira Nikolaisen, Øystein Dolmen, Bertine Zetlitz og Anne Grete Preus.

Se alle opptredene fra første sesong her!