Denne uken byr på nye dramatikk og kreftauksjon i «Hotel Cæsar»

Se video med ukessammendrag øverst i saken!

Bea rydder ut av butikken. Hun makter ikke lenger og både drive butikk, samtidig som hun skal følge opp datteren som er alvorlig syk. Pelle vil kjøpe butikken og mener at det vil løse alle problemer.

Det er dårlig stemning mellom Juni og Arnfinn, etter at Juni stemte for «Byen i byen», og ikke Arnfinns Hjertesenter-prosjekt. Arnfinn følte at dette var den eneste muligheten til å få jobbe sammen med Tom og nå har Tom valgt å dra til Afghanistan. Arnfinn gjør slutt på forholdet til Juni.

Kathrine Sørland

Kathrine Sørland skal på fotoshoot i Gaius, men har problemer med sminkøren. Vanessa må steppe inn som sminkør og personlig assistent .Det er amper stemning i Afghanistan, men Tom får et overraskende brev på rosa papir.

Monika får nyss om at Arnfinn nå bor alene, og stikker innom med tilbehør til rypemiddagen han skal tilberede. Arnfinn er ikke sen med å by Monika på et glass vin. og det ser ut til å betale seg umiddelbart.Monika bringer nemlig verdifull informasjon om Storm og Jens August på bordet.

Les også: Slik er livet på «Hotel Cæsar»

Situasjonen i Afghanistan er trykkende, samtidig som Tom får en lapp med et telefonnummer han må ringe. Tom skjønner ikke hva som er så viktig, men får seg en sjokkerende nyhet om at han skal bli far.

Kathrine Sørland kommer innom Gaius for å takke Vanessa for jobben hun gjorde hun under fotoshooten. Kathrine vil tilby Vanessa jobb som PA (personlig assistent). Men Sørland trekker tilbudet fordi hun tror Vanessa er kjæreste med Måne, og da vil reising utenlands bli vanskelig. Vanessa må tenke fort, hun kan ikke la et slikt jobbtilbud gå fra seg.

Skudd blir avfyrt

Tom prøver å sorterer tankene i hodet sitt. Det kom som et sjokk at han har et barn på vei i Kabul. Skal han ta med mor og barn til Norge? Han ringer Arnfinn for råd. Vanessa er på vei til Los Angeles, mens Monika prøver å invitere seg selv på date til Arnfinn. Storm er redd for å miste Runa, på samme måte som han har mistet Cecilie. Det er klart for sesongcliff i Hotel Cæsar.

Dette skjedde på «Hotel Cæsar» forrige uke: