Etter landskampen mellom England og Belgia i kveld vil Jan Vertonghen offentliggjøre at han bli Tottenham-spiller de kommende sesongene. Belgieren, som har vært jaget av et knippe Premier League-lag, sier at han ikke bryr seg om at Spurs ikke spiller Mesterliga-fotball neste sesong.

– Det ville vært fint om de var med i Mesterligaen, men jeg velger å se langsiktig på det. Tottenham ga meg en god følelse. De inviterte meg til treningsfeltet og de ønsket virkelig å sluttføre avtalen, sier Vertonghen ifølge The Sun.

Les også: Manchester City-spiller mistenkt for fyllekjøring

Harry Redknapp er ikke kjent for å prioritere forsvarsforsterkninger, men Spurs-manageren kan ha gjort et varp med kjøpet av Vertonghen. Ajax-spilleren ser frem til å jobbe sammen med Redknapp.

– Jeg møtte Redknapp, og han er en god manager. Jeg har bare hørt gode ord om ham, og jeg er glad for at han fortsatt er i Tottenham - og ikke England, sier Vertonghen.

Tottenham betaler drøyt 130 millioner kroner for midtstopperen.

Les også: Liverpool får ikke lov til å hente Swansea-spillere

Det er ventet at Eden Hazard spiller kveldens kamp. Vertonghen skryter av landsmannen.

– Det er vanskelig å forsvare seg mot Eden. Han ser alltid etter rom, han scorer mål og han legger opp til mål. Man må forsvare seg mot ham som et lag, sier Vertonghen.