Egil
Egil "Drillo" Olsen sammen med John Carew (Foto: Lien, Kyrre/NTB scanpix)

Carew til TV 2: – Jeg vil være med til Brasil-VM i 2014

John Carew snakker om nattelivsbildene og fremtiden som fotballspiller.

Oslo (TV 2 Sporten): I dag møtte John Carew Drillo og de to snakket om hans fremtid på landslaget.

- Jeg vil ikke gå i detalj om hva Egil Drillo Olsen rådet meg til, men for meg var det viktig å få bekreftet at landslagssjefen ønsker meg med videre. Og det gjør han!

John Carew er tilbake i Oslo og unner seg et par fridager i hovedstaden før han forsvinner til Miami og ti-femten dagers USA-ferie.

- Kanskje svipper jeg innom Las Vegas der en søt venninne feirer bursdag den 15., ler Big John etter å ha hygget seg på Den franske riviera de siste ukene.

Tar oppstusset med ro
Oppstusset om de private nattelivsbildene tar han med stor ro.

- Legger du sånt ut på Twitter, må du akseptere at folk gir uttrykk for meningene sine.

Kontrakten hans med West Ham går ut 30. juni. Fra da av er landslagskjempen klubbløs. Uten at han havner i ledighetskøen på NAV av den grunn.

Har Carew en fremtid på landslaget? Si din mening nederst i artikkelen.

- I verste fall kan jeg leve av rentene på mine mange millioninvesteringer, men målet er å finne en ny klubb i løpet av juli, sier John Carew, som er lettet og glad over de klare signalene fra Drillo. For det er ikke noe annet enn et VM-sluttspill med Norge som kan motivere ham til fornyet innsats.

- Jeg var fullstendig uforberedt på møtet med Championship og klarte ikke mobilisere hundre prosent for West Ham, innrømmer John Carew som gikk fra Vålerenga via Rosenborg til Valencia og har en eventyrkarriere i Spania, Italia, Tyrkia, Frankrike og England bak seg.

Jeg var fullstendig uforberedt på møtet med Championship og klarte ikke mobilisere hundre prosent for West Ham.

Fristes ikke av Kina
- Kina lokker med forferdelig mange millioner, men det frister ikke meg. Jeg må finne riktig klubb på rett nivå. I samråd med Drillo tar jeg peiling på en klubb i Championship og et karrieresteg som gjør det mulig for meg å bli boende i praktleiligheten ved Themsen. Der stortrives jeg, sier John Carew, som vet hva han går til og ikke vil få trøbbel med å tenne til igjen.

- Forrige sesong ville jeg gjort det bedre i Premier League enn jeg gjorde det i Championship. Nå vet jeg hva jeg går til og er innstilt på det.