thea1 (Foto: Omag.no, Faksimile (TV 2, Dagbladet, Aftenposten))
thea1 (Foto: Omag.no, Faksimile (TV 2, Dagbladet, Aftenposten))

Thea Nicoline er den nakne boligbaben

Skapte nakensjokk da hun dukket opp i het boligannonse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et samlet norsk pressekorps kastet seg over en boligannonse sist uke, da en naken kvinne dukket opp i en av annonsene til Privatmegleren.

Mens kvinnen i boligannonsen ble sladdet i mediene, avslører nå Omag.no at den nakne kvinnen i boblebadet er 19 år gamle Thea Nicoline Follestad fra Gjøvik.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

thea3 (Foto: Omag.no)
thea3 (Foto: Omag.no)

Skapte mediestorm

«Leiligheten som er til salgs på Grünerløkka i Oslo til 6.5 millioner kroner har boblebad på verandaen. Midt oppi står en naken dame med rumpa bar til fotografen», meldte «TV 2 hjelper deg».

Flere medier slengte seg på, og reaksjonene lot heller ikke vente på seg i sosiale medier.

«I dag, 24. mai 2012, ble jeg faktisk feminist. Den satt langt inne, men takk til Privatmegleren», skrev stortingspolitiker fra Høyre Torbjørn Røe Isaksen på det sosiale nettstedet Twitter.

Les også: – Det skal være smakfullt og ikke slutty

– Teknisk glipp

Etter at boligannonsen gikk sin seiersgang på Twitter stengte Privatmegleren annonsen.

– Det har vært en teknisk glipp i systemet vårt, det skulle aldri skjedd, sa Kåre Odne Olsen til «TV 2 hjelper deg», som er megler for leiligheten som var til salgs.

Les også: Nekter å fjerne nakenbilder av Lene Alexandra

19 år gamle Thea

Nå melder Omag.no at det var Thea Nicoline Follestad (19) som fikk bolig-Norge til å koke da hun poserte med rumpa bar i boligannonsen.

– Jeg var så opptatt at jeg ikke la merke til medieomtalen før jeg ble fortalt om det dagen etter, men syns jo bare det er veldig gøy å havne på forsiden av VG Nett. Og jeg har ingenting imot en ny nakentrend i de kjedelige boligannonsene – så lenge det er jeg som starter den, sier en fornøyd Thea til nettstedet.

Omag fikk bruke luksusleiligheten til fotografering av 19-åringen, og til gjengjeld fikk eier bruke bilder til boligannonsen.