Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I går var det Justin Bieber som stjal all oppmerksomheten og lagde kaos i Oslos gater. Men det er ikke bare den unge popstjernen som har valgt å legge turen innom den norske tigerstaden. Det befinner seg også en annen superstjerne i her i byen, nemlig den legendariske rockestjernen «Ozzy» Osbourne.

Fansen samlet seg utenfor hotellet

Utenfor Grand Hotel står en liten gruppe fans å lusker. Selv om det ikke når opp til Belibernes høyder under gårsdagens oppstyr prøver de allikevel å rope på stjernen.

– Ozzi, Ozzi, Ozzi, roper de i et forsøk om å få et glimt av stjernen.

Se hvordan det gikk da «Ettermiddagens»-programleder Silje Stang prøvde å lokke Ozzy Osbourne ut fra hotellrommet øverst i saken.

Konsert i Oslo Spektrum

Ozzy ga ut sitt første soloalbum, Blizzard of Ozz i 1980. Etterfulgt av en rekke vellykkede album. Osbourne var et av heavy rock-sjangerens største navn på 1980-tallet og hans ville sceneopptreden hjalp ham å skape seg et stort navn som soloartist.

Ozzy Osbourne & Friends spiller i Oslo Spektrum i kveld. Sammen på scenen har han blant annet med seg tidligere Guns N’ Roses-gitarist Slash og Black Sabbaths originalmedlem Geezer Butler på bass.