Forrige fredag gikk finalen i «The Voice» av stabelen på TV 2, og det ble Martin Halla (23) og «Team Magne» som stakk av med seieren.

– Det er helt sprøtt! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å komme på audition og nå står jeg her, sa en noe forfjamset Martin på scenen etter han ble kåret som vinner.

Martin svarte i dag leserne på spørsmål, og fikk både musikkrelaterte og personlige spørsmål. Han fikk blant annet spørsmål om å beskrive seg selv, noe han syntes var vanskelig.

– Jeg er positiv, tullete og varm. Umulig spørsmål, men jeg prøvde.

Å beskrive sin mentor Magne Furuholmen derimot, var ikke like vanskelig.

– Han er leken, kreativ og trygg, svarer Martin.

– Det er en del dører som er åpnet nå

Martin forteller at fremtiden blir spennende, og med en mentor som Magne har han øynene åpne for å jobbe internasjonalt med musikken.

– Jeg vet enda ikke helt selv hva som vil skje i utlandet. Kanskje vi skal ut for å spille inn? kanskje vi skal ut å jobbe med andre artister, tiden vil vise. Spennende blir det i hvert fall!

Han legger ikke skjul på at seieren vil forme fremtiden hans.

– Seieren betyr enormt mye for fremtiden. Det er en del dører som er åpnet nå, som ellers ikke ville vært åpne, svarer han.

Slipper EP i juni

Flere spør om når han kommer til å gi ut en plate.

– Vi begynner å jobbe med platen i løpet av sommeren, men jeg vet ikke helt når den kommer ut. Det jeg vet er at vi denne uken har spilt inn en EP, som kommer ut i løpet av juni, svarer han.

På spørsmål om han skriver egne sanger svarer 23-åringen at han har skrevet mye musikk, men at det ikke er plateklare sanger.

– Jeg har skrevet masse musikk selv, men mest for jazzbesetninger. De må nok pusses opp før de kan brukes, men jeg kommer til å fortsette å skrive mer musikk og da med den kommende CD´en i tankene.

Les alle spørsmålene og svarene nederst i saken!

Se øyeblikket der Martin kåres til vinner her: