justinbieber (Foto: Chris DELMAS, © ep)
justinbieber (Foto: Chris DELMAS, © ep)

Justin Bieber avlyser pressekonferanse

– Vær så snill og hør på politiet. Jeg vil ikke at noen skal bli skadet.

Tenåringsidolet Justin Bieber har skapt hysteri i Oslos gater siden sin ankomst tirsdag.

Etter planen skulle han holde en pressekonferanse på Grand Hotel i Oslo kl. 15.30.

Denne har nå blitt avlyst på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, får TV 2 opplyst.

– Det er presse fra hele Skandinavia her, og hundrevis av fans har samlet seg utenfor hotellet - noe som skaper total kaos, forteller TV 2-journalist Elisabeth Hage til God morgen Norge.

Selv tvitrer stjernen følgende om avlysningen:

– NORGE - vær så snill og hør på politiet. Jeg vil ikke at noen skal bli skadet. Jeg vil at alt skal gå etter planen, men deres sikkerhet må komme først.

Han poengterer videre hvor viktig det er at politiet blir hørt.

– For at konserten skal gå som planlagt må dere høre på politiet. Vi er alle bekymret for deres sikkerhet, og jeg vil det beste for dere. Vær så snill lytt.

Han tar seg også tid til å skryte av Norge.

– Og i kveld skal vi ha det gøy. Elsker dere, og gleder meg til å se dere alle. Norge, takk for at jeg får komme på besøk.

Kaos på Operataket

Onsdag skal superstjernen holde gratiskonsert på Operataket i Oslo klokka 21.20. Det bekreftet superstjernens plateselskap på Twitter.

– Kjære beliebers! Det blir konsert på Operataket i kveld kl 21.20, hvor Justin fremfører seks låter <3 Vær snille...

Les også: Justin Bieber holder gratiskonsert i Oslo

Hemmelig privatkonsert

Allerede ved 13.30-tiden i dag hadde hundrevis av «Beliebers» samlet seg på Operataket i håp om å få et glimt av den populære 18-åringen. Dette har også skapt total kaos i Oslo onsdag.

Og de som ikke var på Operataket jaktet Oslo rundt i hele formiddag for å oppspore sitt store Idol. De kom blant annet i hopevis til TV 2 hvor de blokkerte hele inngangen.

Det har også gått rykter om at han skal holde en annen hemmelig privatkonsert samme dag.

Viste seg

Det har hittil vært få livstegn fra hovedpersonen selv, men tidligere i dag tittet Bieber frem fra et vindu i restauranten Annen Etage i Oslo, og utløste et voldsomt hylekor blant fansen på gata.

Se Justin vinke til de fremmøtte her.

Les også: Justin Bieber tok med fan på «Billboard Music Awards»

Slengkyss til fansen

Bieber ankom Oslo og Royal Christiania Hotel tirsdag ettermiddag, og etter flere timers venting for den tålmodige fansen viste han seg ved 21.10-tiden på balkongen. Han både vinket og kastet slengkyss til fansen.

Like etter at Bieber hadde vist seg la han ut en ny oppdatering på sin Twitter-konto.

– Norway!!! Her er jeg med min gjeng! Jeg elsker menneskene her! Tusen takk! God mat også, skrev tenåringsidolet, som tydelig er fornøyd med besøket så langt.

Politiet mistet kontroll

Ungjentene har ikke spart på kruttet etter at deres idol meldte sin ankomst i Norge, noe som har gjort det vanskelig for politiet å bevare kontrollen.

– Det ble helt kaos. Ingen kontroll. Og dessverre nestenulykker ved at folk ble overkjørt, fortalte innsatsleder Rune i Trafikkenheten i Oslo til «God kveld Norge».

Politisperringer er blitt satt opp over store deler av Oslo sentrum, uten at det er til noe stort hinder for engasjerte fans.

Se video her: Her river Biebers fans politisperringene

God morgen Norge tok en prat med dedikerte fans som gledet seg til konserten onsdag. Se intervjuet nedenfor.

619491