Kristoffer Barmen, sammen med pappa Rolf Barmen.
Kristoffer Barmen, sammen med pappa Rolf Barmen.

Brann-supporter forlenger avtale med Strømsgodset

På privaten er bergenseren Rolf Barmen Brann-fan og pappa til Brann-spiller Kristoffer Barmen. I yrkeslivet sørger han for at serieleder Strømsgodset får best mulig forutsetninger til å holde seg på toppen – og Brann på behørig avstand.

Det er som administrerende direktør i NextGenTel at Rolf Barmen nå kommer med gode nyheter til drammenserne på tabelltopp.

- Strømsgodset har gjennom gode holdninger, en underholdende spillestil og overraskende gode resultater gitt NextGenTel svært god synlighet og oppmerksomhet – ikke bare rundt Drammen, men også nasjonalt. Denne synligheten ønsker vi å forsterke, og vi har derfor forlenget avtalen med ett år, med opsjon på ytterligere forlengelse etter 2013, sier han.

Strømsgodset ligger a poeng med Molde med én kamp mindre spilt når Tippeligaen nå tar sommerpause, og i markedsavdelingen i Strømsgodset vet de å utnytte tabellposisjonen. Nå har klubben forlenget avtalen med generalsponsoren.

Uten å komme inn på beløp, melder Barmen at dette er bredbåndselskapets største sponsoravtale.

Den tidligere toppspilleren i Fyllingen forteller at bedriften lar seg begeistre av resultatene Strømsgodset kan vise til både på og utenfor banen.

- Strømsgodset er en nasjonal merkevare, de spiller attraktiv og underholdende fotball, har flotte profiler og et entusiastisk publikum. De får mye ut av begrensede ressurser, og er i den samme utfordrerposisjon i fotball som vi er innen bredbånd, sier Barmen.

Strømsgodset (Foto: Olsen, Linn Cathrin/NTB scanpix)
Strømsgodset (Foto: Olsen, Linn Cathrin/NTB scanpix)

Daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth, er glad NextGenTel blir med videre også neste sesong.

- De kom til oss etter nyhetsoppslag hvor det fremkom at ikke klubben hadde lykkes med å få på plass generalsponsor for kommende periode. Videreføring av avtalen gir oss rammer og forutsigbarhet frem i tid, i tillegg til at det er et signal om at vi jobber riktig i Drammen kommenterer Espeseth i en pressemelding.