Det ble fullt kaos utenfor TV 2s lokaler i Karl Johansgate etter at det oppsto rykter om at Justin Bieber oppholdt seg i lokalet.

Blokkerte døren

Mellom 200 og 300 fans blokkerte inngangsdøren, og måtte fysisk holdes unna å trenge seg inn i bygget.

Det var etter at Bieber på sin Twitter-profil kunne melde at han skulle gjøre intervju med presse at ryktene oppsto.

Utløste alarm

Situasjonen ble svært uoversiktlig, og vaktselskapet måtte tilkalles.

– Vi har to trådløse alarmer som går til Securitas. Disse ble utløst av resepsjonen. Da kom Securitas og hjalp til og fikk kontroll på situasjonen. Det var en uoversiktlig situasjon et øyeblikk, sier leder for TV 2s resepsjon i Oslo, Birthe Roksvåg til «God kveld Norge».

Politet er nå kommet til TV 2s lokaler for å få kontroll på folkemassen.

Kastet seg foran bilen

Det er ikke bare utenfor TV 2 det har vært store folkemasser samlet. Det oppsto fullstendig kaos da en rekke fans kastet seg foran bilen til Justin Bieber da han forlot hotellet i formiddag.

– Det ble helt kaos. Ingen kontroll. Og dessverre nestenulykker ved at folk ble overkjørt, sier innsatsleder Rune i Trafikkenheten i Oslo.

– Publikum kaster seg foran bilen og ikke skjønner at det er to tonn som er i bevegelse, og det stopper ikke på meteren. Vi måtte kaste unna folk og folk lå ved siden av bilen og nesten under. Vi er bare glade at ingen er skadet, sier han.

Politimannen anslår at det var over 300 personer tilstede utenfor Biebers hotell.

Politiet har hatt syv stykker som har håndtert situasjonen utenfor hotellet i tillegg til vakter.

– Vi må nok tenke gjennom hvordan vi gjør det utover kvelden. Når han kommer tilbake og drar videre til konserten må vi nok ha et annet planverk, sier han.

Se video - her kaster ungjentene seg foran Biebers bil: