Josep Guardiola har bestemt seg for at han vil prate med Chelseas styrtrike eier Roman Abramovitsj før han bestemmer seg for om han vil ta over den ledige managerjobben hos Mesterliga-vinnerne.

Les også: Abramovitsj nekter å gi opp Guardiola

Lovet 100 millioner i årslønn og tid til å bygge nytt lag
Abramovitsj ligger langflat etter den tidligere Barcelona-sjefen, og Chelsea-eieren vil lokke spanjolen med en årslønn på over 100 millioner kroner, skriver The Sun.

Ifølge avisen møtte Guardiola representanter fra Chelsea i Spania i starten av uken. Der ble han lovet tid til å bygge opp et nytt Chelsea-lag, og at klubben ikke vil legge press på ham selv om han ikke skulle vinne trofeer i sine to første år i London.

Les også: Guardiola åpner for å trene ny klubb neste sesong: – Forfør meg!

Vil diskutere med Abramovitsj
Men Guardiola er ennå ikke overbevist. Han krever å få prate med Abramovitsj før han bestemmer seg. Guardiola ønsker seg et friår, men så spørs det om Abramovitsj gir ham et tilbud som er for godt til å avslå.

Vikarmanager Roberto Di Matteo ledet Chelsea til seier i Mesterligaen og FA-cupen, men går fortsatt en usikker framtid i møte. Di Matteo har tidligere uttalt at han ikke er interessert i en ettårskontakt, slik at Guardiola kan overta etter et sabbatår.