Til høsten skal TV 2 i gang med den niende sesongen av «Jakten på kjærligheten».

NB! Fristen for å skrive brev til bøndene gikk ut 17. juni.

Tror folk vil heie på dem

I fjor debuterte Marthe Sveberg Bjørstad som programleder for «Jakten på kjærligheten», og hun har også i år tatt på seg det ærefulle oppdraget med å hjelpe norske bønder med å finne kjærligheten.

Hun gleder seg til å vise de nye bøndene til folket.

– Det er en veldig kul gjeng. De er søte og morsomme og jeg liker å henge med dem. Det er en gøy gjeng å bli kjent med, og jeg tror folk vil like å følge med på dem gjennom en hel høst, og at de vil heie veldig på dem, fortsetter hun.

Les også: Disse har jaktet på kjærligheten på TV

– Fint å finne kjæreste nå, så bare gjør det

Nå håper Marthe at folk som benytter seg av denne muligheten til å treffe en av bøndene.

– Jeg skjønner at det å få seg kjæreste på TV ikke er noe man gjør hver dag. Men hvis du tenker «denne personen kan passe for meg», så bare send inn brev. Det er bare TV. Det er ikke så farlig. «Jakten»-teamet og jeg skal passe godt på dere. Det er fint å finne kjæreste nå, så bare gjør det, oppfordrer Marthe.

Som vanlig er det bare fire av bøndene vi kommer til å følge i høstens kjærlighetsjakt.

Her er årets bønder:

Tor Magne Egge

Navn: Tor Magne Egge
Alder: 33
Bosted: Brandbu

Tor Magne er på jakt etter:

– Det må være ei livlig jente med beina på jorda. Må grei, snill, ærlig, til å stole på og litt spontan.

Hvorfor Tor Magne er med i «Jakten på kjærligheten»

– Det var noen venner som syntes at jeg trengte ei dame nå, så da meldte de meg på. Jeg ble med for at det kanskje er enklere å finne «den rette» når man får vist seg fram så mye.

Bli kjent med Tor Magne Egge her!

Oddbjørn Andersen

Navn: Oddbjørn Andersen
Alder: 30
Bosted: Leknes

Oddbjørn er på jakt etter:

– Jeg har ikke gjort meg opp så veldig bastante tanker om det, men det må være en litt selvstendig dame. Hun bør være litt ryddig av seg. Ei som er lett å være sammen med. Selvfølgelig ei som jeg synes ser bra ut.

Hvorfor Oddbjørn er med i «Jakten på kjærligheten»
– Jeg ble med fordi noen hadde meldt meg på. Jeg hadde aldri trodd at de skulle ringe fra TV 2, så jeg sa at det bare var å melde meg på. Men de ringte jo da, og da tenkte jeg at det kanskje var for dumt å si når man først fikk sjansen. Så da ble det sånn.

Bli kjent med Oddbjørn Andersen her!

Odd Arild Svaland

Navn: Odd Arild Svaland
Alder: 56
Bosted: Grimstad

Odd Arild er på jakt etter:

– Jeg er på jakt etter ei jente som er så tøff og har så stor selvtillit at hun tør å skrive et brev til TV 2, og være frieren min her i TV-serien. Ellers er jeg på jakt etter ei snill, hyggelig, søt og sjarmerende jente som jeg kan ha et tillitsfullt, åpent og ærlig forhold til. Det er flott om hun er engasjert, kreativ og har skaperglede. Hun bør være omsorgsfull, være glad i dyr og mennesker, sette pris på den fantastiske flotte naturen vi har her. Det vil også være fint om hun deler mine interesser for blomster, hage, tradisjonsmat og øvrige kulinariske matopplevelser. Hun bør ikke være allergisk mot antikviteter og andre gamle skatter.

Hvorfor Odd Arild er med i «Jakten på kjærligheten»
– Jeg ble med i «Jakten på kjærligheten» fordi noen «gode» kollegaer i teknisk avdeling på jobb meldte meg på. De mente at nå var det på tide at der kom ei grepa jenta inn på gården hos meg. Det kan man jo raskt være enige med de i, så når de sa A, måtte jeg si B. Jeg registrerte også at bondelagslederne i Agderfylkene gikk ut i Fevennen og oppfordret single bønder om å melde seg på, og når bondelagslederne sier « hopp», da hopper vi.

Bli kjent med Odd Arild her!

Knut Bakstad

Navn: Knut Bakstad
Alder: 39
Bosted: Inderøy, Nord-Trøndelag

Knut er på jakt etter:

– Jeg er på jakt etter ei jente/dame med godt humør, som er litt sporty og aktiv men som også kan kose seg sammen med meg med god mat eller en film/kino. Hun må gjerne ha barn fra før, men ønske seg flere. Drømmedama kan både ønske å jobbe mye eller lite på gården, alt etter hva hun er interessert i, men litt gårdsarbeid må hun delta på selv om hun har en jobb fjernt fra landbruk. Imidlertid må hun være glad i dyr, og jeg har bra plass dersom hun har egne dyr.

Hvorfor Knut er med i «Jakten på kjærligheten»
– Jeg fikk jo hjelp til å melde meg på da, men etter å ha tenkt meg om svarte jeg «ja», og da begynte jo ballen å rulle. Jeg har lyst til å finne ei jente/dame å dele livet med og da vil jeg ta sjansen på å treffe drømmedama gjennom «Jakten på kjærligheten».

Bli kjent med Knut her!

Anna Liisa Evensen

Navn: Anna-Liisa Evensen
Alder: 27
Bosted: Løten

Anna-Liisa er på jakt etter:

– Jeg er på jakt etter en gutt som jeg kan ha det bra sammen med, Han må nok være jordnær og ha beina litt planta på jorda for det hender at jeg lar meg lett rive noe jeg tror er en god idé, mens jeg egentlig trenger litt tid på å tenke over hva jeg faktisk har planlagt. Han kan godt være flink til å være med ut i stallen litt innimellom kanskje. Han trenger ikke å være så interessert i hester, men han må synes det er greit at jeg liker å holde på med det. Han jeg ser etter bør ha litt handy kunnskap. Kanskje kunne snekre litt og fikse på litt småting hvis det trengs. Jeg er ikke så flink med verktøy, hammer og spiker selv men jeg kan sikkert lære, men hvis han har litt interesse for å ordne med ting så tror jeg han ville passet fint på gård. Og sammen med meg. Det er jo litt fint å se på menn i arbeid.

Hvorfor Anna-Liisa er med i «Jakten på kjærligheten»
– Jeg ble meldt på av en venninne. Jeg var egentlig litt motvillig til å starte med. Når jeg har fått fordøyd det litt, så er det en fin mulighet til å nå ut til en potensiell partner. Litt skummelt, men spennende.

Bli kjent med Anna-Liisa her!

Anders Braut Ueland

Navn: Anders Braut Ueland
Alder: 31
Bosted: Vigrestad

Anders er på jakt etter:

– Ei snill, blid og omsorgsfull jente. Som er ærlig, glad i litt av de samme tingene som meg. Det er ikke det viktigste at vi har de samme interessene, men ei som jeg passer sammen med. Hun må ha litt god selvtillit, glimt i øyet og det bør være litt fart i henne.

Hvorfor Anders er med i «Jakten på kjærligheten»
– Jeg ble påmeldt av kona til broren min. Hun så et innslag i «God morgen Norge» om at de søkte deltakere også hadde hun sendt inn en mail der hun hadde meldt meg på. Så kom hun opp og bare gliste og ville ikke si så mye, også gikk det bare noen minutter etterpå så ringte TV 2 om jeg var interessert i å bli med. Så snakket jeg med dem, og plutselig var TV 2 på gårdsbesøk. Det gikk ganske fort og uforberedt.

Bli kjent med Anders her!

Fikk du ikke sett portrettprogrammet på «Jakten på kjærligheten»? Du kan se programmet på TV 2 Sumo når du vil.