Brendan Rodgers (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)
Brendan Rodgers (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)

– Brendan Rodgers neste på Liverpools liste

Roberto Martinez' motvilje mot å jobbe under en sportsdirektør skal ha fått managerløse Liverpool til å kaste blikket mot Swansea-sjefen.

I flere dager har Wigans Roberto Martinez vært favoritten til å ta over for Kenny Dalglish som manager i Liverpool, men ting skjer fort i fotball, og nå skal interessen ha kjølnet fra Martinez' side.

The Telegraph mener å vite at spanjolen ikke er begeistret over tanken om å jobbe under en sportsdirektør, som Liverpool etter alle solemerker har planer om å ansette.

Klubbeieren avslørte tilbud
Martinez har vært i møter med Liverpools eiere i USA, og Wigan-eier Dave Whelan røpet i forrige uke at 38-åringen har fått et tilbud fra John W. Henry og co., uten å si noe om hva tilbudet innebærer.

Whelan var imidlertid såpass meddelsom at han anslo det som mindre sannsynlig at Martinez ville ta jobben dersom han ikke fikk tilsvarende fullmakter til spillerkjøp som de han allerede har i Wigan.

– Rodgers neste
Uavhengig av Martinez' innstilling til jobbtilbudet vil Liverpool fortsette å intervjue kandidater, skriver The Telegraph.

Nestemann på FSGs liste er ifølge avisen Swansea-manager Brendan Rodgers, som lenge har imponert i England med sin ballbesittende fotball.

For at et slikt møte skal finne sted må det ha skjedd en viss utvikling den siste uken, for det er bare ti dager siden den walisiske klubben publiserte en pressemelding om at Rodgers ikke ville gå i dialog med Liverpools ledelse, og 39-åringen skrev dessuten ny kontrakt i februar.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk