Jenta som bare er kjent som Karla, er nå 19 år gammel og har bodd under skrekkelige forhold i åtte år, melder Reuters.

Torturert og sultet

Naboer forteller om en ung jente som ble sultet, slått og pisket. Hun skal ha blitt nektet å snakke med noen, og fikk ikke gå på skole. I perioder ble hun også holdt innesperret et sted ute i skogen ved landsbyen.

Hun ble tatt med til landsbyen Karavlasi 150 km fra Sarajevo i Bosnia da moren giftet seg som en andre kone til bosnieren Milenko Marinkovic (52).

– Full av blåmerker og arr

Det verserer ulike opplysninger om moren dro tilbake til Tyskland, eller om hun ble på stedet. Epa melder at moren reiste og overlot datteren til stefaren og hans første kone, Slavojka. Reuters hevder moren er avhørt av politiet som vitne, og at hun skal ha forsøkt å jage bort reportere som kom til stedet.

Det gikk ikke lang tid før naboer i landsbyen meldte fra til politiet om at den tyske jenta ble utsatt for tortur. De fortalte at jenta alltid var full av blåmerker og arr. Men da politiet undersøkte saken, kunne de ikke finne jenta. Det gikk mange år før de tok opp saken igjen.

– Pisket foran hestevogn

En av naboene, Cazim Makalic, forteller at Kala ble stroppet til en hestevogn, og måtte dra ekteparet som satt og pisket den unge jenta foran seg. Han var forferdet, og meldte fra til politiet igjen.

– Jeg klarte ikke se på at de sultet og mishandlet henne lenger, sier Makalic til Reuters.

Fant jenta gjemt i skogen

Denne gangen utførte politiet større søk i skogsområdene i området rundt landsbyen. Der fant de henne i skogen der familien hadde gjemt henne.

Detaljene rundt fangenskapet er ikke kjent ennå. Men saken vil etterforskes.