tarikvadim
tarikvadim

Tarik: - Jeg kan ikke skjønne hvorfor Demidov ikke vil spille i Spania

Tarik Elyounoussi drømmer om La Liga og VM i sambafotballens hjemland.

Fredrikstad-spilleren ble kåret til Norges beste spiller mot England – og var etter kampen godt fornøyd med egen prestasjon.

At engelske klubber fulgte med fra tribunen – og hele England satt benket foran skjermen for å se Roy Hodgsons første kamp som England-manager - var ikke noe Tarik Elyounoussi tenkte mye på.

Les også: Norske landslagsspillere på klubbjakt: – Det må passe med privatlivet

For 24-åringen er det nemlig La Liga som er den store drømmen.

- Jeg har bodd i Marokko i 12 år, som omtrent er nabolandet til Spania, så jeg har vokst opp med spansk fotball og ikke Premier League. La Liga er drømmeligaen, så jeg kan ikke skjønne hvorfor Vadim ikke har lyst til å spille i Spania, sier Elyounoussi.

Les også: Vadim Demidov vurderer VIF-spill for å være nær Christina Vukicevic

- Så ingen dame kunne ha fått deg til å endre mening?

- Ingen dame? Å, ja. Sånn, ja. Jeg vil ikke komme inn på Vadims privatliv. Det får han ta seg av selv. Jeg ville bare si at jeg har utrolig lyst til å spille i Spania hvis jeg en gang fikk sjansen. Det hadde vært min drøm, sier han med et smil.

Les også: Vukicevic: – Jeg har ikke peiling på fotball

Viste seg for Drillo - ikke verdenseliten
Men da han storspilte mot engelske stjerner var det først og fremst ikke speidere på tribunen han hadde i tankene.

- Jeg tenker på meg selv og jobben jeg skal gjøre her. Før kampen sa Drillo at dette er en mulighet til å melde seg på i kampen om en plass i kvaliken til høsten, og det har jeg veldig lyst til å være med på. Ikke minst vil jeg bidra til å sende Norge til VM i Brasil. Det er den store, store drømmen, sier Tarik.

- Og det var en rimelig god søknad du la inn mot England, synes du?

- Absolutt! Jeg er fornøyd med egen innsats. Det var bare surt at vi ikke fikk et mål.

Les også: Rekdal kritisk til Norges spill: - Vi kunne spilt i tre timer til uten å score

- Fotball er ikke alt
Vadim Demidov har vært meget åpenhjertig når det gjelder omstendighetene rundt klubbvalg. For det har han vært nødt til å tåle en god del kritikk. Men midtstopperen lar seg ikke påvirke av andres meninger rundt hans valg.

KJØPTE LEILIGHET: Vadim Demidov og Christina Vukicevic blir samboere.
KJØPTE LEILIGHET: Vadim Demidov og Christina Vukicevic blir samboere.

- Det er mange som tør å mene mye i kommentarfeltene, men jeg har russisk blod, så folk tør ikke å ta det på gata, sier Demidov lattermildt.

- Er det Tippeligaen du vil til?

Nei, det er ikke nødvendigvis det. Men folk som kjenner meg godt vet at fotball ikke er alt for meg. Drømmen min er å ha det perfekt med familie og venner og kjæreste – da er jeg fornøyd, sier Demidov til TV2.no.