hysj
hysj

Åpenhjertig Riise om privatlivet: - Nå har jeg en dame som virkelig bryr seg om meg

John Arne Riise takker familien, vennene og hans nye kjæreste for at han har fått ny giv på fotballbanen.

John Arne Riise strålte til tider mot England – og viste glimt av sambafotball da han slo tre tunneler på rad.

Venstrebacken virket piggere enn på lenge, og forteller selv at et lykkeligere privatliv har gjort ham bedre som fotballspiller.

- Jeg har følt meg bra siden nyttår i Fulham. Nå funker det også bra privat, med en fantastisk familie, venner og en dame som virkelig bryr seg om meg. Da faller ting på plass og da kommer fotballen etter hvert, sier Riise til TV2.no.

riisegerrard
riisegerrard

Fant lykken på ny
Det var i februar i år at det ble kjent at John Arne Riise og Maria Elvegård hadde gått hvert til sitt etter nesten seks års samliv og to års ekteskap. Sammen med Maria Elvegård har Riise to barn, Emma som ble født i 2009 og sønnen Patrick som kom til verden i fjor høst.

Les også: Sjokktap for Tyskland og Nederland

John Arne Riise har tidligere vært gift med Guri Havnevik, som han har datteren Ariana sammen med.

riisebrud
riisebrud

Men tidligere denne uken ble det kjent at Riise har funnet lykken på ny - med den 21 år gamle modellen Louise Angelica Markussen.

- Har det vært tungt?

- Det er selvfølgelig tungt når sånne ting skjer, men jeg har hatt familie og venner rundt meg hele tiden. Og til slutt så treffer man en ny en, og jeg tror det synes gjennom måten jeg er på og spiller fotball på – og det skal man ta som et godt tegn, sier en åpenhjertig Riise.

- Bjørn Helge er i fantastisk form
Landslagsspilleren har flere ganger trukket frem broren, Bjørn Helge, som en viktig støttespiller i en vanskelig tid. Men han vil ikke tviholde på ham i England av den grunn.

Les også: Rekdal kritisk til Norges spill: - Vi kunne spilt i tre timer til uten å score

- Det viktigste for meg er at Bjørn Helge får spille fotball. Han er i fantastisk god form, men han har ikke fått sjansen - noe jeg synes er synd. Men han fortjener muligheten til å vise hva han kan, så hvis han drar så vet jeg at det er til det beste for ham, sier Riise.