John Arne Riise tunnel på Milner (Foto: TV 2/)
John Arne Riise tunnel på Milner (Foto: TV 2/)

Sjekk John Arne Riise leke seg på Ullevaal

Tre tunneler på kort tid fra Norges venstreback. Riise ble hyllet av Ullevaal-publikummet.

Kampen mot England på Ullevaal ble aldri den festforestillingen det norske fotballpublikummet hadde håpet på, men en mann fikk i hvert fall vist fram noen festligheter lørdag.

John Arne Riise lot seg nemlig ikke påvirke av at det var England som gjestet nasjonalarenaen, og vartet opp med ikke mindre enn tre tunneler i løpet av drøye ti minutter på Ullevaal.

Først var det James Milner som ble offer for at Fulham-backen var i det lekne hjørnet snaue ti minutter ut i omgangen, før Theo Walcott fikk hele to tunneler på seg i løpet av ett minutt. Ved begge de to første anledningene kom backen også til avslutningsmuligheter.

Den første situasjonen førte kun til et nokså ufarlig langskudd, men ved situasjon nummer to ble det virkelig farlig. En langpasning fra Espen Ruud fant Riise som viste prov på gode tekniske ferdigheter da han først dempet ballen på brystet for så å lure den mellom beina på Arsenal-vingen Walcott.

Les også: Rekdal kritisk til Norges spill: – Vi kunne spilt i tre timer til uten å score

Walcott fikk unngjelde igjen
Plutselig var Norges nummer 6 i farlig posisjon på venstresiden av feltet, og forsøkte seg med en frekkas fra skrå vinkel. Kun en våken Robert Green fikk hindret baklengsmål i det nærmeste hjørnet.

For å toppe det hele vartet Riise opp med nok en tunnel kun sekunder senere, og igjen var det Walcott som fikk unngjelde. Ullevaal-publikummet var over seg av begeistring og hyllet den meritterte backen for artisteriene.

– Alt stemmer i livet
Spilleren selv lot seg også begeistre.

– Det var moro. Det var en drøm å spille mot England på Ullevaal. Når du har selvtillit og spiller bra, så kommer de lekne tingene også, sier Riise til TV 2 Sporten.

Sunnmøringen avslører at forholdene på hjemmebane virkelig har spilt inn på formen.

– Når du har spilt bra på klubblaget, så tar du med deg det inn på landslaget, og det er ingenting som er bedre enn det. Jeg følte meg lett og fin, og alt stemmer i livet mitt, så da kommer fotballen også, forteller Riise.

TV 2 Play: Se hele intervjuet med John Arne Riise her

Var dette også kampens høydepunkt for deg? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!