En 22 år gammel japaner skal nylig ha servert sine egne kjønnsorganer som middag til fem gjester. Gjestene betalte angivelig cirka 1500 kroner hver for retten.

Frossenkjøtt

Mao Sugiyama fra Tokyo fikk nylig fjernet kjønnsorganene sine. I den forbindelse la han ut følgende melding på Twitter: «Spre ordet. jeg tilbyr mine mannlige kjønnsorganer, penis, testikler og skrotum, som et måltid for 100.000 yen», skriver orange.co.uk.

Les også: Japan kan gå mot utryddelse

Han la visstnok til følgende: «Jeg vil tilberede og lage etter kjøpers ønske, der hvor kjøper ønsker det.»

Etter operasjonen skal Sugiyama ha tatt med seg sine nedfryste edlere deler hjem, skriver dailymail.co.uk.

Serverte med sopp

Før middagen var det underholdning med piano og en paneldiskusjon.

Les også: Ville du betalt 9000 kroner for denne?

Sugiyama skal ha tilberedt måltidet under oppsyn av en kokk. Testiklene ble servert sammen med sopp og persille. Seks personer hadde meldt sin ankomst, men bare fem dukket opp.

«En gang i livet»

Før det litt spesielle middagsselskapet tvitret han: «Det er en sjanse man får en gang i livet, så jeg bestemte meg på stående fot for å gjøre det.»

Les også: Meow, da! Marerittkur venter tykk toåring

Et par i 30-årene, en 22-årig kvinne, en 31 år gammel mann og Shigenobu Matsuzawa (29) skal ha vært til stede, skriver dailymail.co.uk.

Gjestene måtte skrive under på en kontrakt på at han ikke var ansvarlig hvis de skulle bli syke etter å ha inntatt måltidet.

Aseksuell

Grunnen til Sugiyama skal ha fjernet kjønnsorganene sine er at han er aseksuell. Dette innebærer også at han ikke skal erstatte de med kvinnelige kjønnsorganer.

Les også: Zizi (50) er en gulrothippie

I tillegg til å fjerne kjønnsorganene fjernet han også brystvortene.