Navn: Knut Bakstad
Alder: 39
Bosted: Inderøy

NB! Søknadsfristen gikk ut 17. juni, og du kan ikke lenger sende inn frierbrev.

Kan du fortelle litt om gården din?
Min gård er på litt over 500 dekar, derav cirka 110 er dyrket. I tillegg leier jeg jord av en nabo slik at jeg driver totalt omlag 180 dekar. Produksjonen på gården er melk og kjøtt, dette foregår i en samdrift med to andre gårder sentrert rundt et nytt fjøs som ble bygd i 2004. Totalt har vi 550 000 liter i melkekvote i 2012 og har totalt cirka 150 dyr til enhver tid. Gården ligger med grense ned mot Beistadfjorden, og husa ligger 500 meter fra sjøen. Ellers har jeg båt liggende nede på flytebrygge ved sjøen.

Kan du beskrive deg selv?
Jeg er en aktiv og utadvendt snill kar med godt humør. Jeg har passert 39 år og tok over gården fra januar 2012. Tidligere har jeg studert og arbeidet flere steder i landet. Jeg har trivdes veldig godt tidligere også, men i 2010 flyttet jeg hjem til Trøndelag for å prøve meg som gårdbruker og slik ble det.

Hvorfor ble du med i «Jakten på kjærligheten»?
Jeg fikk jo hjelp til å melde meg på da, men etter å ha tenkt meg om svarte jeg «ja», og da begynte jo ballen å rulle. Jeg har lyst til å finne ei jente/dame å dele livet med og da vil jeg ta sjansen på å treffe drømmedama gjennom «Jakten på kjærligheten».

Hvilke hobbyer har du?
Jeg liker å fiske, kjøre motorsykkel og være ute, spesielt sammen med venner. Ellers har jeg jakta, og da spesielt elg, i mange år. I tillegg liker jeg å være i aktivitet både på jobb og ellers, og da passer jo livet som gårdbruker bra. Imidlertid er det fint å slappe litt av og komme seg litt bort også, så en tur bort er også fint. Dersom man planlegger er det fullt mulig å få til.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
Aktiv med arbeid fra 06.00 til 18.00, inkludert noen pauser. Allsidig arbeid på gården, deretter slappe litt av. Fritid blir også litt morsommere når man har noen å dele den med.

Hvordan er en drømmedag for deg?
Tja, si det? Vil nok si at det er hverdag, men det kan godt være der man får anledning til å gjøre noe gøy spontant, enten med noe av hobbyene sammen med venner eller drømmedama.

Hvem er du på jakt etter?
Jeg er på jakt etter ei jente/ dame med godt humør, som er litt sporty og aktiv men som også kan kose seg sammen med meg med god mat eller en film/kino. Hun må gjerne ha barn fra før, men ønske seg flere. Drømmedama kan både ønske å jobbe mye eller lite på gården, alt etter hva hun er interessert i, men litt gårdsarbeid må hun delta på selv om hun har en jobb fjernt fra landbruk. Imidlertid må hun være glad i dyr, og jeg har bra plass dersom hun har egne dyr.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Drømmer om å få bo på vakre Inderøy med en god familie i et godt nærmiljø som nå. Hverdag med både arbeid og fritid, der vi kan ha et godt liv sammen.

NB! Søknadsfristen gikk ut 17. juni, og du kan ikke lenger sende inn frierbrev.

Se presentasjon av Knut:

619994

Se Knut fortelle litt om seg selv:

Se hele presentasjonsprogrammet på TV 2 Sumo her!