Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland

Anders Braut Ueland

Bli kjent med Jakten-bonden Anders Braut Ueland.

Navn: Anders Braut Ueland
Alder: 30
Bosted: Vigrestad

NB! Søknadsfristen gikk ut 17. juni, og du kan ikke lenger sende inn frierbrev.

Kan du fortelle litt om gården din?
Gården min ligger på Vigrestad som er 45 minutter sør for Stavanger. Jeg driver med ca 50 melkekyr og 30 purker som har smågrisproduksjonen. På gården bor jeg i det ene huset og farfar i det andre huset. Jeg har drevet gården siden 2006.

Kan du beskrive deg selv?
Jeg er en snill blid og omsorgsfull person. Jeg liker å ta vare på andre, og jeg trives sammen med andre mennesker. Jeg er en sporty type som liker å trene, være aktiv og være ute. Jeg liker en utfordring.

Hvorfor ble du med i «Jakten på kjærligheten»?
Jeg ble påmeldt av kona til broren min. De bor i en leilighet i kjelleren akkurat nå. Hun så et innslag i «God morgen Norge» om at de søkte deltakere også hadde hun sendt inn en mail der hun hadde meldt meg på. Så kom hun opp og bare gliste og ville ikke si så mye, også gikk det bare noen minutter etterpå så ringte TV 2 om jeg var interessert i å bli med. Så snakket jeg med dem, og plutselig var TV 2 på gårdsbesøk. Det gikk ganske fort og veldig uforberedt.

Hvilke hobbyer har du?
Jeg har ei på to år og en stor gård å drive så det er jo hobbyer i seg selv. Men jeg er glad i å trene, glad i å være ute. Friluft, tur, jakt ski spesielt nedoverski. Jeg har vært en del i alpene på ski. Litt aktive ting i stedet for å sitte i ro i sofaen.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
Jeg står opp i 06:30-tiden, plukker opp datteren min. Spiser frokost sammen med henne og sender henne til dagmammaen, så er det ut å jobbe selv. Litt på gården og litt forefallende. Så henter jeg henne i 15-tiden, så blir det litt mer jobbing så blir det kveld i 17-18-tiden. Hvis det er tid for det så blir det en treningstur.

Hvordan er en drømmedag for deg?
Det kommer an på hvilke folk du gjør det med. En vinterdag er en sein frokost, og skitur. Avslutter med afterski og god middag. Det er en fin dag. Hvis man har godt selskap i tillegg så blir det enda bedre.

Hvem er du på jakt etter?
Ei snill, blid og omsorgsfull jente. Som er ærlig, glad i litt av de samme tingene som meg. Det er ikke det viktigste at vi har de samme interessene. Men ei som jeg passer sammen med. Må ha litt god selvtillit, glimt i øyet og være litt fart i.

Hvilke egenskaper må en kjæreste ha?
Snill, blid og omsorgsfull. At hun liker å ta vare på andre. Det er viktigste egenskaper.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Jeg håper å treffe ei fin dame som jeg kan tilbringe resten av tiden sammen med. Jeg håper at den neste jeg treffer er den siste. At jeg treffer ei som jeg kan ha et fint liv sammen med. Både jeg, datteren min og gården så får vi se hva som skjer videre.

NB! Søknadsfristen gikk ut 17. juni, og du kan ikke lenger sende inn frierbrev.

Se presentasjonen av Anders:

619993

Se Anders fortelle litt om seg selv:

619733

Se hele presentasjonsprogrammet på TV 2 Sumo her!

Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland
Anders Braut Ueland