Brad Pitt sin nyeste, og svært voldelige film premierte på Cannes Film Festival denne uken.

Skuespilleren spiller en leiemorder som er tatt inn for å rydde opp etter et angrep under et ulovlig pokerspill. Brads leiemorder-karakter er, i dialog, nøye med å ikke blande vold og følelser i filmen. Han prøver også å unngå å gjøre ofrene hans for opprørte før han dreper dem, melder The Australian.

Les også: Brad Pitt bygger rullebane til bryllupet

– Mye vold i verden

Men i en scene blir en av filmens rollefigurer, Ray Liotta brutalt banket opp. Scenen er filmet i en lang, detaljert scene som også viser manglende tenner og oppkast. Den ble sett på Cannes Festivalen denne uken.

Brad Pitt sier at vold er en del av verdenen vi bor i, og at det dermed er absolutt nødvendig for filmen.

– Selv om jeg har barn, har jeg ingen problemer med å portrettere vold på film, sier Brad ifølge ba.no. Dette er en akseptert del av gangsterfilmer. Og alle vet at slakting av kuer er barbarisk, som et eksempel. Jeg vil vise virkeligheten. Spørsmålet er heller om man glamoriserer volden eller ikke. Selv ville jeg hatt større problemer med å spille en rasist sier han, ifølge avisen.

48 åringen er også produsent av «Killing Them Softly».

– Jeg vokste opp med å jakte som er en veldig voldelig aktivitet. Dette er verdenen vi lever i. Jeg syns vold er veldig viktig for filmen, sier seksbarnsfaren.

... og litt kjærlighet

Skuespilleren var på filmens premiere uten forloveden Angelina Jolie, og kunne ikke gi noen bryllupsdato til reporterne i Cannes.

Han og Angelina har før sagt at de ikke vil gifte seg før alle forelskede får samme rettigheter som dem. Brad sa i Cannes at han fortsatt håper USA vil tillate homofilt ekteskap innen vielsen tar sted.

Les også: Nå skal Angelina Jolie spille grusom heks