hansenskade 000001 copy
hansenskade 000001 copy
Muhamed Keita og Ronny Deila. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Muhamed Keita og Ronny Deila. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Odd-keeperen til sykehus da Godset vant igjen

Alexander Aas tok ansvar da sjansene uteble for serielederen.

Strømsgodset-Odd Grenland 1-0

Vi fulgte kampen minutt for minutt i livesenteret

Marienlyst stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Tre minutter før slutt dukket Godset-kaptein Alexander Aas opp og dunket inn sitt tredje seriemål for sesongen. Da hadde Strømsgodset strevd lenge med å skape sjanser mot et kompakt Odd-lag.

– Jeg er overrasket over at vi slipper inn det målet, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til TV 2 Sporten.

Se kampsammendrag øverst!

Han varslet på forhånd at planen var å ta hjemmelagets ballfordeler Mohammed Abu ut av kampen. Det lyktes Odd med.

– De skaper nesten ingenting, men de vinner fortjent, fortsetter Fagermo, og viser til at spillerne hans har hatt kortere tid til å restituere seg etter forrige kamp.

– I andre omgang så jeg at spillerne var slitne. Vi hadde ballen altfor lite, fastslår Fagermo.

Les også: Deila om Odd-taktikken: – Rett og slett flaut å se på

Hansen til sykehus
Bare tre minutter var spilt da det plutselig ble svært stille på Marienlyst stadion. Odd-keeper André Hansen fikk seg en skikkelig karamell etter en duell med Godset-spiss Péter Kovács og ble liggende nede i flere minutter. Hansen lå helt urørlig mens han holdt en ispose til tinningen.

– Det var hode mot hode. Eller fjes mot hode. Det var litt kjedelig, men jeg håper alt går bra med André, sier Péter Kovács.

Etter hvert ble båremannskapene tilkalt og Hansen ble båret rett i en ventende ambulanse. 22-åringen var ved bevissthet og vinket til publikum da han ble båret av banen. Han ble erstattet av reservekeeper Andreas Lie.

Brudd i ansiktet
Odd-lege Ola Stamnes bekrefter overfor TV 2 Sporten at det dreier seg om et brudd.

– André har et brudd i beinet under øyet. Han får smertestillende og blir liggende på sykehus over natten. De vurderer å sette inn en plate, men må vente på at hevelsen skal gå ned. Det blødde så mye en stund at han ikke kunne se på øyet, men det skal være bedre nå, sier Stamnes.

Odds kamp mot Vålerenga er utsatt. Dermed har Odd spillefri frem til møtet med Raufoss i NM 20. juni. Neste seriekamp er mot Molde 30. juni.

– Det er vanskelig å si noe om hvor lenge han er ute, men det blir noen uker. Det kan bli aktuelt å spille med en maske om han må sette inn en plate, sier Stamnes.

hansenskade000003
hansenskade000003

Sjansefattig
Man måtte vente helt til slutten av omgangen på den største sjansen – og den var det hjemmelaget som sto for. Lars Iver Strand la igjen til Anders Ågnes Konradsen, men skuddet fra 16 meter gikk til venstre for Andreas Lie i Odds mål.

Strømsgodset stanget og stanget – uten å skape de helt store sjansene. Før det gjensto tre minutter. Da dukket kaptein Alexander Aas opp på en corner og bredsidet ballen i mål – etterfulgt av elleville jubelscener blant de drøyt 5000 tilskuerne i finværet på Marienlyst.

alexanderaas-000001
alexanderaas-000001

Bli med i kampen om flotte premier! Spill Tippeligamanager 2012!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Strømsgodset (4-3-3): Kwarasey - Vilsvik, Aas, Madsen, Nuhu - Konradsen, Abu, Strand - Storflor, Kovács, Wikheim.

Odd Grenland (4-3-3): Hansen - Hagen, Berge, Fevang, Addo - Johnsen, Lekven, Brenne - Krogsgård, Børven, Rashani.