NYE DRAKTER: Barcelonas nye drakter er presentert. (Foto: FC Barcelona/)
NYE DRAKTER: Barcelonas nye drakter er presentert. (Foto: FC Barcelona/)

Denne Barcelona-drakten skal Messi herje i neste sesong

Barcelona har sluppet sine nye drakter for sesongen 2012/2013.

Lionel Messi scoret utrolige 50 ligamål forrige sesong og vil trolig herje like mye med motstanderne i den kommende La Liga-sesongen.

Og det blir i noen splitter nye drakter.

Selv om Barcelona opplevde en dårlig periode i starten av samarbeidet, har Nike alltid stått ved vår side og det er vi takknemlige for.

FC Barcelona presenterte onsdag sitt draktsett for sesongen 2012/13 – og ifølge utstyrsleverandøren Nike er de inspirert av klubbens stolte historie og satsning på å få frem egne talenter.

Inspirert av tradisjoner
– Designet skal reflektere hvordan Barcelona satser på unge lokale talenter sammen med verdens største internasjonale stjerner. De skal vise Barcelonas berømte tradisjoner av en miks av unge spillere, tradisjon og kreativitet, skriver Nike i en pressemelding.

Drakten inkluderer det gule katalanske flagget ved siden av skriften «mer enn en klubb» ved emblemet.

Den blåe shortsen har en rød stripe på sidene og skriften «Barça» på baksiden.

Stolt president
President Sandro Rosell er stolt over de nye draktene Lionel Messi og de øvrige stjernene skal spille med neste sesong. Han spår ny rekord i draktsalget.

– De siste årene har vi sammen med Nike forbedret designet på draktene både når det gjelder å få inn våre verdier og de katalanske verdiene. Selv om Barcelona opplevde en dårlig periode i starten av samarbeidet, har Nike alltid stått ved vår side og det er vi takknemlige for. Både Barcelona og Nike står for innovative løsninger, og det er essensielt med tanke på å bli bedre, sier han på en pressekonferanse i forbindelse med draktlanseringen.

RESERVEDRAKTER: Slik er Barcelonas nye reservedrakter. (Foto: DC Barcelona.com/)
RESERVEDRAKTER: Slik er Barcelonas nye reservedrakter. (Foto: DC Barcelona.com/)

Hva synes du om Barcelonas nye draktsett? Ta debatten i kommentarfeltet under!