Her er Porschen innen rekkevidde   mens BMW en dundrer nedover veiskulderen! Galskap? Jada   på et nivå som nesten savner sidestykke!
Her er Porschen innen rekkevidde mens BMW en dundrer nedover veiskulderen! Galskap? Jada på et nivå som nesten savner sidestykke!

BMW M5 vs. Porsche 911 Turbo: Gammel BMW jakter superbil

Her er det noen som lar seg rive med... Se video:

Sleeper. Betegnelsen brukes på biler som ser ut som de knapt vil starte – men som faktisk går som ei kule. Det er kanskje litt spesielt å gi en slik betegnelse på en bil som BMW M5.

Men når vi snakker om en 1989-modell som virkelig ser ut som den har hatt et turbulent og vanskelig liv, så står vi inne for den likevel!

I alle fall når den skal forsøke å måle krefter med en Porsche 911 (997) Turbo. Sistnevnte er tross alt en bil som gjør 0–100 km/t på brennkjappe 3,4 sekunder, og har en toppfart på 313 km/t.

Del med dine Facebook-venner

SE VIDEO: Her kjører de fra politiet for tiende gang

Men når en skal kjøre om kapp på motorveien i Bulgaria – med en masse vanlig trafikk å "ta hensyn" til – blir oddsene litt bedre for den gamle traveren. Da er det like mye sjåførens manglende sunne fornuft som avgjør hvem som ligger først.

Ingen av sjåførene virker særlig interessert i å gi seg – og underveis kjøres det sikksakk mellom biler, busser og vogntog. Noen ganger skremmende nært – og i perioder brukes veiskulderen på høyre side som rent forbikjøringsfelt!

Det er fullstendig vanvidd – der farten går opp mot 270 km/t.

Se hvordan det går ved å klikke på videovinduet under:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZDYzOWkbw9w#!

SE VIDEO: Her kappkjører de i 300 km/t på motorveien