LoLo Jones (Foto: Kamran Jebreili/AP)
LoLo Jones (Foto: Kamran Jebreili/AP)

Hekkestjernen Lolo Jones: – Vanskeligere å være jomfru enn å trene til OL

Vil vente med sex til hun gifter seg.

Den amerikanske hekkeløperen Lolo Jones (29) forteller at det er vanskeligere å være jomfru enn å trene til OL. Jones kommer med den oppsiktsvekkende uttalelsen i HBO-programmet «Real Sports with Bryant Gumbel».

– Folk dømmer meg
Jones, som har posert naken for ESPN Body Issue, sier at hennes avholdenhet fra sex før ekteskapet har gjort det vanskelig å få en lojal kjæreste.

– Denne reisen har vært vanskelig. Det er det vanskeligste jeg har gjort i livet mitt. Vanskeligere enn å trene til OL. Å være jomfru har vært vanskeligere enn å studere til college, sier Jones, og fortsetter:

– Det var søtt da jeg var 22-24 år, men fra 24 til 29 er det ikke søtt. Folk dømmer meg, og mange menn ringer ikke tilbake når de finner ut av det, sukker Jones.

LES: Miley Cyrus: – Sex er en vakker ting
LES: Sean Penn oppfordrer til sexstreik

Jones tok avgjørelsen om å være jomfru fordi hun ønsker at sex skal være en gave til hennes fremtidige mann.

– Jeg har blitt fristet. Flere menn har sagt til meg at sex vil hjelpe meg til å løpe fortere, sier den åpenhjertige hekkestjernen.

Lolo Jones (Foto: Harry How/Afp)
Lolo Jones (Foto: Harry How/Afp)

Vil bli med i film
Men kristne Jones lar seg ikke lure. Den amerikanske jenta er hardhudet og full av humor. Hun mener at hun er den perfekte kandidaten til en eventuell oppfølger av filmen «The 40 Year Old Virgin».

– Jeg er litt klumsete, akkurat som Steve Carell. Jeg kunne definitivt spilt den rollen. Det ville jeg elsket, sier Jones.

Jones var på god vei mot OL-medalje da hun snublet i den nest siste hekken i Beijing-OL. Nå satser hun alt på å kvalifisere seg til OL i London.