Den siste tiden har det vært skrevet endel om «Hotel Cæsar» i media. De ansatte i den kjente serien tjener 25% under snittlønn, og saken ble tatt til kretsmekleren.

For noen dager siden kom partene til enighet, og i kveld var alle samlet til sommerfest på Stratos i Oslo. Tema for kvelden var «Mad Men» og skuespillerne dukket opp i flotte dresser og 60-talls inspirerte kjoler.

Les også: Brudd for «Cæsar»-stjernen

Glad det har løst seg

Tom Sterri var strålende fornøyd med oppmøtet, og kunne også røpe at ting er veldig mye bedre nå som lønnskrangelen er over.

tomsterri (Foto: Roger Fosaas, © ps)

– Nå var jeg ikke berørt av konflikten, men jeg er glad det har løst seg, sier Sterri til «God kveld Norge».

Les også: Skuespiller slakter norske TV-serier

Proffe

Og det ser ut til at skuespillerne er enige. Den lystige gjengen hadde ikke noe personlig med konflikten å gjøre, men virket svær fornøyd med at det hele er over.

Marte Sæteren som spiller Vanessa Nyman i den kjente serien, forteller «God kveld Norge» at det fine med arbeidsplassen er at uansett hva som skjer i kulissene, er alle like blide.

– Folk er veldig proffe, sier Sæteren.

Les også: Denne Cæsar-bloggen er bare tull

Promoterer flergangsgrillen

Kim Kolstad, som spiller Jens August Anker Hansen, er en av skuespillerne som har vært med lengst i serien. Han forteller «God kveld Norge» at det skal bli godt med ferie, som for hans del betyr promotering av flergangsgrillen.

koolstad (Foto: Roger Fosaas, © ps)
Skuespilleren dukket opp i en grønn «kondomdrakt» med en grill festet til hodet, anledning promoteringen, før han byttet ut antrekket med noe litt mer anvennelig i sommervarmen.

– Å spille Jens August er som å lære og sykle, jeg tenker ikke på det nå, men hadde du gitt meg en sykkel hadde jeg visst hvordan jeg skulle bruke den, sier Kolstad.

Les også: Ingar Helge Gimle: – Får reaksjoner for «Cæsar»-rollen 11 år etter

Viktig det betales

Skuespilleren Lone Klein har hatt noen tøffe innspillingsperioder etter at datteren i serien, Runa, får kr

klein (Foto: Roger Fosaas, © ps)
eft. Hun forteller at det er veldig utfordrende å spille Bea i en slik setting.

Nå skal den blide skuespilleren nyte ferien sin.

– Det er godt at konflikten er løst. Det er viktig at det betales og at folk får det de skal ha. Det blir litt ekstra godt med ferie når alle er fornøyde, forteller hun «God kveld Norge».