For fjerde gang er programleder Øyvind Fjeldheim klar med direktesendt sommerstemning i programmet «Sommertid», som sendes fra taket på TV 2-huset i Oslo.

Før sesongpremieren ble tv2.no med i kulissene da promovideoen for årets sesong av «Sommertid» skulle spilles inn i strandlige omgivelser på en varm sommerdag i hovedstaden.

«Verdens minste shorts»

Fjeldheim innrømmer at det han gruer seg aller mest til under innspillingen er å gå i det han kaller «verdens minste shorts», som stylistene har klart å lure på ham.

Likevel ofrer han seg gjerne for sommerprogrammet, som han selv har vært med å utvikle fra starten av.

– Vi gjør alt for «Sommertid». I år skal vi lage folkefest på Karl Johan. Hvis vi får mer oppmerksomhet rundt dette så kan jeg gjerne ta på meg dette forferdelige utstyret her, sier Fjeldheim til tv2.no.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst!

Mobbes av makkeren

Selvtilliten blir heller ikke høyere av at hans nye programledermakker, Katarina Flatland, mobber ham for det minimale sommerantrekket.

– Selvtilliten var ganske god helt til Katarina kom, så det blir spennende å jobbe med henne i sommer, spøker han.

Katarina har også fått på seg et antrekk som hun ikke føler seg særlig komfortabel med. Den blomstrete 50-tallsbadedrakten avslører mer enn programlederen skulle ønske.

– Jeg føler meg litt avslørende, men jeg regner med at det ikke blir så mange nærbilder, sier Flatland til tv2.no.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

sommertid (Foto: Karoline Braadland/TV 2)

– Gammel kone i ung kropp

Selv om de to programlederne aldri har jobbet sammen tidligere, forteller Fjeldheim at han allerede har blitt godt kjent med Flatland. Han beskriver henne som utrolig disiplinert, men samtidig veldig varm og hyggelig.

– Hvis jeg skal beskrive Katarina så er hun en gammel kone i en ung kvinnes kropp. Hun har løpt halvmaraton og lest medisin i fire timer før vi har morgenmøte.

Katarina bekrefter gjerne at han har rett i påstandene, og at hun er klar for flere intime stunder i tiden fremover.

– Øyvind er en veldig behagelig person å være sammen, så å holde i hender og være litt intime i små badedrakter merker jeg faller veldig naturlig med Øyvind.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

øyvind Fjeldheim katarina Flatland (Foto: TV 2/Håkon Mosvold Larsen)

Folkefest på Karl Johan

Allerede mandag 4. juni går startskuddet for de nye «Sommertid»-sendingene. Tre ganger hver uke skal Øyvind Fjeldheim og Katarina Flatland fylle sommerkveldene med direktesendt underholdning, musikk og matlaging fra TV 2-taket.

Nytt i år er at programmet spilles inn uten publikum oppe på taket. Istedenfor skal det skapes folkefest nede i Karl Johans gate, der kjente liveband skal spille for alle menneskene som går forbi.

«Sommertid» har premiere mandag 4. juni, og skal gå på TV 2 hele sommeren på mandager, onsdager og fredager klokken 20.00.