Asker/Bergen (TV 2 Sporten): Ole Gunnar Solskjær er på besøk hos Kjell Inge Røkkes i Aker-sjefens hus i Asker. Sent i dag ettermiddag ankom han, konen Silje Lyngvær og agent Jim Solbakken.

Solskjær ble tidligere i ettermiddag hentet av Røkkes privatfly. De to har mye å snakke om etter de siste dagers meget offentlige konflikt rundt Solskjærs samtaler med Aston Villa.

Hentet i Kristiansund
Torsdag kveld ble det hektisk aktivitet etter at Aston Villa-eier Randy Lerners privatfly landet på Kvernberget flyplass i Kristiansund for å hente Ole Gunnar Solskjær.

Rundt kl. 14.30 i dag landet nok et privatfly i Kristiansund for å hente Molde-manageren. Men det var ikke Aston Villa som kom på besøk denne gang. Det var nemlig Kjell Inge Røkkes privatfly som var på plass. Ifølge NRK var flyet merket med bokstavene AKR, som altså står for Aker-konsernet.

Ole Gunnar Solskjær bekreftet at han var på vei til Oslo for å snakke med Molde-inverstoren.

– Vi er på vei til Oslo for å ha en hyggelig samtale med Kjell Inge Røkke, sier Solskjær til NRK.

Molde positive til samtalene
Til tv2.no forteller Moldes stedfortredende administrerende direktør, Ole Jakob Strandhagen, at klubben synes det er fint at Solskjær og Røkke nå snakker sammen.

– Det er vel ikke så mye å si utover det at Ole Gunnar og Kjell Inge skal møtes for å snakke sammen. Det synes vi i Molde er veldig positivt.

Flyet lettet rundt kl. 15.30 og har nå landet på Gardermoen. Ifølge Romsdals Budstikke vil også Bjørn Rune Gjelsten møte Solskjær i Oslo. På Gardermoen hadde Solskjær følgende svar på spørsmålet om hva han skulle ta seg til i hovedstaden:

– Det trenger du ikke være rakettforsker for å forstå, sier Solskjær ifølge Dagbladet.

Droppet støtten
Solskjærs flytur til Birmingham for å snakke med Villa-ledelsen ble ikke godt mottatt av Molde. Fredag kveld kom det en pressemelding fra Aker hvor det ble gjort klart at de dropper all økonomisk støtte til klubben fra nyttår.

– Jeg må beklage at det kom ut som det gjorde. Jeg kommer til å snakke med Kjell Inge. Kommunikasjonen kunne helt sikkert vært bedre og tydeligere, sa Solskjær på en pressekonferanse i Molde lørdag.

Les også: – Dette svarte Solskjær på Røkkes spørsmål

Røkke var heller ikke fornøyd med svarene Solskjær ga på tre spørsmål han fikk angående Molde-fremtiden. Solskjær fortalte blant annet at han kom til å dra til Aston Villa så fort som mulig dersom han fikk et tilbud. Han gjorde det også klart at han ønsket å ta med seg den engelske trenerduoen Mark Dempsey og Richard Hartis, samt å gi et tilbud til Magnus Wolff Eikrem.

Ikke nytt Lerner-besøk
Før det ble bekrefetet at det var Akers fly som hadde landet i Molde, var det flere som meldte at det nok en gang var Randy Lerner som hadde kommet på besøk.

Kaoset i Molde skal nemlig ikke ha svekket Solskjærs kandidatur som Villa-manager nevneverdig. Birmingham-klubben skal fortsatt ha nordmannen på toppen av sin ønskeliste, men vil intervjue flere kandidater før de tar en endelig avgjørelse.

Les også: – Villa intervjuer flere managerkandidater denne uken

Norwich-manager Paul Lambert og Wigan-manager Roberto Martinez er ifølge engelske medier de to som kan gi Solskjær størst kamp om jobben, men inntil videre forventes det at den tidligere Manchester United-spilleren kommer til å få et tilbud.

I HARDT VÆR: Kjell Inge Røkke har satt sinnene i kok i Nord-Norge. Han beskyldes for å bryte gamle løfter når stadig mer av fisken havner på filetfabrikker i Kina fremfor på fiskemottak i Nord-Norge. I forrige uke langet Røkke selv ut mot Arbeiderpartiets fiskeripolitikk. (Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX)