Häckens Waris Majeed er toppscorer i Allsvansken denne sesongen (Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX, © BJÖRN LARSSON ROSVALL)
Häckens Waris Majeed er toppscorer i Allsvansken denne sesongen (Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX, © BJÖRN LARSSON ROSVALL)

Denne måltyven kan bli RBKs Prica-erstatter: – Har alle kvaliteter en spiss trenger

Waris Majeed har scoret 12 mål på elleve Allsvenskan-kamper denne sesongen.

Ifølge adressa.no har Rosenborg hatt Häcken-spissen Waris Majeed (20) i kikkerten i lang tid. Rosenborg skal ha gitt opp å forlenge kontrakten med Rade Prica, og er på jakt etter en ny angriper som kan bøtte inn mål på Lerkendal.

Lokalavisen hevder ghaneseren Majeed står øverst på listen til Rosenborg etter å ha scoret glimrende 12 mål på sine elleve første kamper i Allsvenskan denne sesongen, og TV 2s kilder bekrefter også at Majeed regnes som et interessant navn av RBK.

Les også: Annan i Trondheim: – En slik spiller gir vi aldri opp

– Vi er på jakt etter en spiss
Da IFK Norrköping ble slått 6-0 16. mai scoret Waris Majeed hele fem mål, mens Rosenborg røk på et 0-1-tap hjemme mot Hønefoss.

– Det er en spiller som har scoret mye mål i Häcken. Vi er på jakt etter en spiss. Men vi jobber i det stille og du får ikke noen bekreftelse fra meg på det, sier RBK-trener Jan Jönsson til tv2.no.

– Har alle kvaliteter en spiss trenger
Majeed fikk sin debut på Ghanas landslag i februar 2012, og har en rekke kvaliteter Rosenborg har behov for.

– Han er svært talentfull, rask og sterk. Han har alle kvaliteter en spiss trenger, sier Rosenborgs John Chibuike, som spilte sammen med Majeed i Häcken før han ble hentet til Rosenborg i fjor.

Han er svært positiv til en mulig gjenforening med sin tidligere lagkompis.

– Jeg vil selvsagt gjerne se ham her, han kunne hjulpet RBK masse. Han er en av de raskeste spillerne i Sverige, sier han.