Anthony Annan (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Anthony Annan (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Annan i Trondheim: – En slik spiller gir vi aldri opp

Rosenborg har ikke gitt opp å lokke Anthony Annan tilbake til Lerkendal.

Trondheim (TV 2 Sporten): TV 2 Sporten vet at Rosenborg ikke har gitt opp å lokke Anthony Annan til Lerkendal, og tirsdag dukket ghaneseren opp på klubbens treningsfelt.

– Han er vel her i en privat sammenheng, men vi vil alltid være interessert i et sånt navn. Så får vi se hvor realistisk det er å få til, sier trener Jan Jönsson til TV 2 Sporten.

– En slik spiller vil vi aldri gi opp, men nå får vi ta en lunsj og prate om ting, sier Jönsson.

Spilleren selv vil ikke si noe om en mulig Rosenborg-retur.

– Jeg er her på et privat besøk. Det er hyggelig å se Rosenborg-spillerne igjen, sier Annan til tv2.no.

Annan: - Glad i Trondheim
RBK-treneren innrømmet også overfor TV 2 at de ønsket Annan tilbake fortalte for en måned siden.

– Jeg kjenner Jan Jönsson som en kjempebra person og trener. Samtidig er jeg glad i Rosenborg, Trondheim og folkene om det er slik at jeg skulle havne der. Men jeg vet ingenting om hva som skjer i sommer, agenten min jobber nå med saken, sa Annan på telefonen til TV 2 Sporten i april.

Håper på leieavtale
Anthony Annan har ikke slått i Schalke 04 etter overgangen fra nettopp Rosenborg i januar 2011, og har det siste året vært leid ut til Vitesse Arnhem. Kontrakten med Schalke varer i to år til, og Rosenborg jobber derfor med en leieavtale.

– Vi kan ikke slåss med store ligaer på penger, men sosial trivsel og trygghet kan være argumenter, uttalte RBK-trener Jönsson, som nå vil forsøke å overbevise 25-åringen om at Trondheim og RBK er det riktige valget.