Tøft brudd : For mye krangling og uoverenstemmelser skal være årsaken til at Petter Pilgaard og Mari Haugersveen gikk fra hverandre. (Foto: Roger Fosaas, © ps)
Tøft brudd : For mye krangling og uoverenstemmelser skal være årsaken til at Petter Pilgaard og Mari Haugersveen gikk fra hverandre. (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Derfor gikk Petter og Mari fra hverandre

– Vi krangler hele tiden om småting.

God Kveld Norge kunne avsløre forrige uke, bruddet mellom Petter Pilgaard og Mari Haugersveen.

Nå avslører de hvorfor bruddet oppstod.

Brudd

Bruddet kom midt under innspillingen av TV 2-serien «Tigerstaden», hvor både Mari og Petter figurerer. De har begge snakket om både giftermål og bryllup, men nå er definitivt de planene skrinlagt,

– Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har det bra nå. Jeg er veldig lei meg og føler meg litt tom. Det var da vi flyttet til Stockholm at det begynte å skjære seg mellom oss. Vi har tatt hverandre for gitt. Vi har vært for mye sammen og slik blir det gnisninger av, sier Mari Haugersveen til Her og Nå.

Les også : Forlovelsen brutt mellom Petter Pilgaard og Mari Haugersveen

Krangling

Paret møttes under innspillingen av Paradise Hotel i 2009, da Petter var deltager og Mari var stylist. Petter forteller den samme forklaringen på bruddet.

– Vi krangler hele tiden om småting. Det er veldig slitsomt i lengden, og det orker jeg bare ikke. Derfor er det fint at vi kan avslutte dette nå som venner. Hadde det gått lengre, er jeg ikke sikker vi hadde klart å bevare vennskapet vårt. Vi bor fortsatt sammen, men vi prøver å ikke være hjemme samtidig, sier Petter Pilgaard til Her og Nå.

Forlovet seg på TV

I TV-serien «Petter elsker Mari» på TV 2, har seerne kunnet følge parets opp- og nedturer.

Blant annet da de to forlovet seg på toppen av Fløien i Bergen.

– Petter er jo Petter. Han begynte mest å spøke og trodde det var kødd når jeg ga han ringen. Han tullet det bort. Ikke særlig romantisk, men han ble selvfølgelig glad og overrasket, fortalte Mari til «God Kveld Norge» den gang.

Tøft brudd

Etter at bruddet ble kjent har det florert endel rykter rundt paret. Et av ryktene skal ha vært at forholdet var konstruert for å lage tv.

– Det er selvfølgelig bare tull. Vi ble jo sammen før tv-serien ble laget, avslutter Petter Pilgaard.