New York Rangers-målvakt Henrik Lundqvist var i det menneskelige hjørnet da New Jersey Devils vant 4-1 i NHL-semifinalen natt til tirsdag. Dermed står det 2-2 i kamper i best av sju-serien.

Slo til keeper
Det haglet med utvisningsminutter i det intense nabooppgjøret. En av dem som ble utvist var New York Rangers-spilleren Mike Rupp. Han overrasket Devils-målvakt Martin Brodeur med et slag som fikk målvakten til å miste balansen. Slaget utløste flere slåsskamper og en heftig verbal krangel mellom trenerne John Tortorella og Pete DeBoer.

– Han ville ta noen, og jeg var det første målet i sikte. Jeg forventet det ikke. Jeg har aldri opplevd å bli slått slik i løpet av karrieren min, sier Brodeur til nhl.com.

– Jeg vet ikke hva han tenkte på, men jeg er sikker på at han vil unnskylde seg, sier Brodeurs lagkamerat Ilja Kovaltsjuk.

Trenerne ville ikke kommentere episoden etter kampen.

– Dette handler ikke om John og meg. Det handler om spillerne på isen. Det er alt jeg har å si om saken, sier DeBoer.

LES: Ny utvisningsrekord i finsk hockey etter masseslagsmål

To mål av Parise
Bryce Salvador og Travis Zajac sørget for at Devils ledet 2-0 etter 1. periode. Zach Parise økte til 3-0 tidlig i 3. periode. Ruslan Fedotenko reduserte etter 54.55, men da Rangers tok ut målvakten kunne i stedet Parise sette inn sitt andre mål for dagen i tom kasse.

– Vi spilte bra i dag. Vi fortsatte å spille slik vi har gjort, og da visste vi at målene før eller siden skulle komme, sa Parise.

– Intensiteten i disse kampene vil bare stige ytterligere. Det er mye som står på spill. Vi er klare for utfordringen, fortsatte New Jersey-helten.

For Rangers handler det om å nullstille foran kamp fem i Madison Square Garden onsdag.

– Vi må bare komme oss videre og glemme denne kampen. Jeg er sikker på at vi slår tilbake på den riktige måten, for det har vi gjort tidligere i sluttspillet, sa Rangers-trener John Tortorella. (©NTB/TV 2 Sporten)