Like etter klokken 14.00 brøt det ut full storm på nettsamfunnet Twitter, da nyheten om at Eden Hazard hadde signert for Manchester United ble kjent. Men det ble fort gjort klart at det hele bare var en twitterspøk.

Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

Gjennomført lureri
Med tittelen «United seal Hazard deal» og en pressemelding fra klubben som slår fast at de har kommet til enighet med Hazards franske klubb, Lille, har vedkommende klart å lure mange. Nettsiden er identisk med den offisielle hjemmesiden til den engelske toppklubben, og alt er likt til den minste detalj.

Det er bare ett lite problem - nettadressen er www.rnanutd.com, ikke manutd.com, som er klubbens offisielle hjemmeside. Liten r og n etter hverandre ser til forveksling likt ut den første «m»-en i den offisielle adressen, noe skøyerne har dratt nytte av.

Den amerikanske sportsgiganten ESPN var blant de som gikk fem på og meldte dette på sin offisielle twitterkonto: «BREAKING NEWS: Manchester United have signed Eden Hazard from Lille for an undisclosed. #mufc». Denne tweeten har de seinere slettet, men det hele gikk ikke upåaktet hen på twitter. De har senere også innrømmet at de dummet seg ut.

Ifølge nettsiden skulle Eden Hazard signere for rødtrøyene etter at han kom tilbake fra vennskapskampene Belgia skal spille mot Montenegro og England 25.mai og 2. juni.

Hvorvidt Hazard signerer for Man Utd vites ikke, da hverken klubben selv eller spilleren har bekreftet dette. Dermed fortsetter sagaen om en av de mest ettertraktede spillerne i verden.

PS: Det advares mot å logge inn på den falske siden, da denne ikke er sikkerhetsklarert!