Tenåringsidolet Justin Bieber avslørte selv i et intervju med VG at han kommer til Norge for første gang i mai. Nå avslører plateselskapet Universal datoen for Biebers Oslo-besøk.

Unik TV-opptreden i Oslo

I en pressemelding bekrefter plateskapet at Bieber kommer til Norge den 30.mai. Videre skriver de at han skal gjøre en unik TV-opptreden foran et utvalgt publikum i Oslo.

På selskapets nettside han alle som vil delta i en konkurranse om å få være publikum når han kommer til Norge for første gang.

David Pedersen i Universal Music vil kommentere Bieber-besøket utover pressemeldingen.

«God kveld Norge» vet at Bieber skal være gjest i et stort norsk TV-program, hvor han både skal intervjues og opptre.

Les mer: Justin Bieber til Norge

Avslørte selv Norgesplaner

justin (Foto: Stella Pictures)
Bieber avslørte selv planene om å besøke Norge i et intervju med VG i London.

– Norge... Skal ikke jeg dit i mai? spurte Bieber sine representanter fra plateselskapet Universal.

– Jo, det stemmer. Du skal dit i mai. Det har vi vel strengt tatt ikke avslørt ennå, men der gjorde du jo det selv, svarte representantene.

– Fantastisk! Da gleder jeg meg til det. Noe av det beste med å gjøre det jeg gjør er å få reise resten rundt, og Norge har jeg faktisk aldri vært i, sa Bieber til avisen.

Norges-besøket skal være i forbindelse med 18-åringens kommende album som blir utgitt 18. juni.

Les også: TV 2-Stian skapte Bieber-hysteri i Oslo

Skapte hysteri i Oslo

Biebers egen parfyme ble lansert i Oslo samme dag som det ble kjent at han kommer til Norge. Programleder i TV 2-programmet «Ettermiddagen», Stian Barsnes Simonsen, sjokkerte de oppmøtte «Beliebers» med gladnyheten.

Da Barsnes Simonsen kunne avsløre at Bieber kommer til Norge i mai, ble det hysteriske tilstander blant de fremmøtte jentene.

– Er det tull? Er det mai i år?, spurte en av jentene til overdøvende jentehyl.

Les også: Biebers kjæreste: – Forstår at fansen hans hater meg

Forklarer Biebers popularitet

Redaktør i ungdomsbladet Topp, Hillevi Forsman, var selv til stede på parfymelanseringen. Hun har møtt Bieber flere ganger og har sin forklaring på hans enorme popularitet.

– Han er 18 år, men allerede en av verdens største stjerner. Han har bevist det alle vil, at man kan bli superstjerne på egenhånd. Han begynte å legge ut Youtube-videoer på nettet og ble oppdaget på den måten. Da har han gjort en drøm mulig, rett og slett, uttalte Forsman som mener det er en stor fordel at Bieber er kjekk og flink til å synge.

Se video fra avsløringen her: