Premier League i tre nye år for TV 2

TV 2 har inngått en ny avtale med FA Premier League. Avtalen sikrer TV 2 de eksklusive rettighetene til Barclays Premier League ut 2015/2016-sesongen.

TV 2 Barclays Premier League HD
TV 2 Barclays Premier League HD

- En stor dag for TV 2 med en avtale som sikrer oss en langsiktig satsing på det populære Premier League-produktet i Norge, sier administrerende direktør i TV 2, Alf Hildrum.

TV 2 overtok de norske rettighetene for Barclays Premier League foran 2010/2011-sesongen. Med én sesong igjen av den gjeldende avtalen, har TV 2 nå rettighetene for de fire neste sesongene.

- Vi visste at Barclays Premier League har en unik posisjon i Norge, men interessen for produktet har vært overveldende helt fra starten. Jeg føler også at vi har levert et tv-produkt som de mange tilhengerne av engelsk fotball har satt pris på. Nå som vi vet at vi skal ha dette i mange år framover, vil det gi oss muligheter til å videreutvikle vår dekning, sier TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen.

TV 2s nye avtale er identisk med den eksisterende avtalen kanalen har med FA Premier League, og sikrer en omfattende dekning av Barclays Premier League på alle plattformer.

- Denne avtalen sikrer TV 2s posisjon i det viktige premium-markedet for betalings-tv i mange år framover, og er derfor av avgjørende betydning for hele TV 2 Gruppens posisjon i det norske markedet, sier Alf Hildrum.

- Vi er ekstremt fornøyde med at TV 2 har sikret seg rettighetene til fortsatt kringkasting av Barclays Premier League. Jeg er sikker på at de vil fortsette å levere fantastisk dekning av ligaen til våre mange fans i Norge, sier administrerende direktør i FA Premier League, Richard Scudamore.

PL2011_gruppe (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
PL2011_gruppe (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Mer innhold fra TV 2