I sommer kan du få betalt for å gå på tur! Lommekjent.no trenger flere nye turer og tilbyr sommerjobb til friluftsinteresserte som får i oppgave å gå turer i hele Norge.

«Dette er drømmejobben for alle der ute som er interessert i friluftsliv og ønsker å formidle opplevelsene sine til andre. Et unikt alternativ for alle de som er på jakt etter sommerjobb og ikke ønsker å jobbe innendørs i den flotte årstiden. Eller for folk som har tid til overs og elsker å være ute», sier Tom Meier, administrerende direktør i Geoinsight AS som driver turportalen Lommekjent.no.

Også i fjor hadde de entusiaster ute på tur for å beskrive noen av Norges flotteste turområder. Resultatet kan du se på nettsidene deres som har turforslag fra hele Norge. Og mangler det turer fra ditt turområde? Da oppfordred du til å legge de ut selv slik at andre kan få oppleve de turene du liker best.

Norgessprekestesommerjobb.com kan du søke på drømmejobben. Hovedoppgavene er å gå turer i Norge og lage turbeskrivelser til nettportalen Lommekjent.no. Du skal også inspirere andre til å komme seg ut. Søknadsfristen er 3. juni og alle som er interessert oppfordres til å søke.