Martin Halla i The Voice (Foto: TV 2)
Martin Halla i The Voice (Foto: TV 2)

Denne videoen fikk The Voice-Martin til å hylgrine

Tolker Rihanna live på fredag. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag står «The Voice»-deltakerne igjen på scenen på Chateauf Neuf, og en fra hvert lag må reise hjem. Men Martin HallaMagne Furuholmens lag er ikke klar for å pakke kofferten helt enda.

– Jeg vil vinne. Eller, jeg vil ikke vinne for å få platekontrakt eller bil. Jeg vil bare fortsette å være her og synge for publikum hver fredag. Det er en helt fantastisk følelse, sier deltakeren til tv2.no.

Med sin egen tolkning av Rihannas «We found love» håper han å gi publikum en spesiell opplevelse.

– Det er en låt jeg liker veldig godt. Da jeg så musikkvideoen så hylgrein jeg. Hvis man tar vekk alt det klissete så er sangen helt fantastisk.

Martin innrømmer at det ikke alltid skal så mye til før tårekanalene er igang.

– Jeg har kanskje litt lett for å sippe. Hvis jeg og samboeren min ser en film og begge er på gråten, så prøver jeg å si noe til henne, slik at jeg kan trøste henne i stedet.

Se intervju og hør en smakebit av Martins tolkning i videovinduet ovenfor. Nedenfor kan du se musikkvideoen til Rihanna.

Var sikker på å ryke forrige fredag

Forrige fredag ble Martin reddet av Magne Furuholmen, mens Marianne Pentha måtte reise hjem.

– Jeg føler meg som en underdog. Jeg tør ikke å tro at jeg skal gå til slutten. Men det er kanskje for å safe ovenfor meg selv også.

Sammen med Shaun Bartlett og Monica Blomeid, er han en av de tre siste på Magnes team.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt. Jeg var sikker på å ryke sist. Nå er det litt uvirkelig, hvem vet hva som kan skje nå.

Se og diskuter alle «The Voice»-opptredenene så langt her!

Planla å jobbe i matbutikk

Uansett utfall av konkurransen har Martin lyst til å satse på musikken, og han håper å slippe å ta en ekstrajobb som de fleste musikere må for å overleve.

– Drømmen er å få lov til å holde konseter uten å måtte jobbe på Rema 1000 siden av. For Rema har vært planen hittil. Men hvis jeg slipper det, så hadde det vært helt supert.

Hvordan det til slutt går med Martin og de andre deltakerne kan du se fredag klokken 20.00 på TV 2.

Se Martins forrige liveopptreden her:

611824